Ajankohtaista sivun pääkuva

Ajankohtaista arkisto

Tiedotearkistot: 2022, 2021, 20202019, 2018, 2017, 2016, 2015

Sisältöjulkaisija

angle-left Hyvinvointialuejohtaja vierailee kunnissa – ota #kirsikylässä seurantaan
Riitta Toivanen kertoi Kirsi Leivoselle monen polvijärveläisen sukupolven tulleen tutuksi 40-vuotisella työuralla.
Riitta Toivanen kertoi Kirsi Leivoselle monen polvijärveläisen sukupolven tulleen tutuksi 40-vuotisella työuralla.
15.09.2022

Hyvinvointialuejohtaja vierailee kunnissa – ota #kirsikylässä seurantaan

Pohjois-Karjalan hyvinvointialuejohtaja Kirsi Leivonen on aloittanut maakunnan sosiaali- ja terveyshuollon sekä pelastustoimen toimipisteisiin tutustumisen. Kierros käynnistyi syyskuun alussa, jolloin Kirsi vieraili Nurmeksen terveyskeskussairaalassa, perhe- ja sosiaalipalvelujen yksikössä ja uuden pelastusaseman vihkiäisissä.

– Siellä vaikutuksen tekivät muun muassa terveyskeskuksen moniammatillinen toimintatapa ja lääkäreiden ja hoitajien välinen hyvä yhteistyö. Itsenäisellä hoitajavastaanottotoiminnalla on saatu myös aikaan erinomaisia potilashoidollisia tuloksia. Erityisesti ilahduin lean-päivittäisjohtamisen taulusta, joka on kehitetty osastolla. Siinä näkyvät esimerkiksi osastolla olevat asiakkaat, heidän toimintakykynsä, riskiarvioinnit, kuntoutumistavoite ja kotiavun tarve, Kirsi Leivonen valottaa vierailun antia.

 

Kuvateksti: Nurmeksessa hyvinvointialuejohtaja tapasi sisäministeri Kirsi Mikkosen (vas.), vt. kaupunginjohtaja Kyösti Korhosen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Hannu Pääkkösen sekä kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Matti Kämäräisen.

 

Polvijärven toimipisteisiin Kirsi tutustui keskiviikkona 7. syyskuuta. Kierros alkoi kunnanvirastolta, jossa keskusteltiin muun muassa uuden hoivayksikön rakentamisesta, ja jatkui terveysasemalle, Kehräkotiin, Savirannan työtoimintayksikköön sekä paikalliselle pelastusasemalle.

– Me-henki tuntui olevan työyhteisöissä korkealla, vaikka henkilöstön saatavuudessa on ongelmia etenkin terveys- ja pelastusasemilla. Polvijärven vetovoimaisuus elinympäristönä sekä hyvin toimiva yhteistyö eri ammattiryhmien ja viranomaisten kanssa teki myös vaikutuksen. Pelastusasemalla oli käytössä erinomainen Defusing-malli henkisesti vaikeiden työtilanteiden käsittelyyn, Kirsi kiittelee.

Kuvateksti: Polvijärven kunnanjohtaja Heikki Hallikainen opasti Kirsi Leivosen Kehräkodin puolelle.

 

Viime perjantaina 9.9. hyvinvointialuejohtajan tie vei Kiteen terveysasemalle, lapsiperheiden ja työikäisten sosiaalipalveluyksikköön, pelastusasemalle ja Iltalento-toritapahtumaan.

– Meijän mallista oli kiva kuulla! Kiteen terveysasemalla on kolmen vuoden kokemus tiimimallista, joten oli kiintoisaa kuulla työntekijöiltä, miten malli toimii arjessa. Siinä oli paljon hyvää, mutta myös kehitettävää.

Kuvateksti: Hyvinvointialuejohtaja tutustui Kiteen pelastuslaitoksen uudenkarheisiin toimitiloihin.

 

Seuraavaksi Leivonen suuntaa Juukaan 23. syyskuuta, jossa hän poikkeaa ainakin terveysasemalla, hoitosolussa ja ikäihmisten asumisyksikössä.

Hän vierailee Juuan jälkeen Tohmajärvellä 14.10., Liperissä 21.10., Kontiolahdella 10.11., Rääkkylässä 17.11., Outokummussa 18.11., Ilomantsissa 1.12., Heinävedellä 2.12., Lieksassa 8.12. ja Joensuussa 9.12. Aikataulut ovat alustavia.

 

Hyvinvointialuejohtaja tapaa jokaisella paikkakunnalla viranhaltijoita, poliittisia päättäjiä, asiakkaita, henkilöstöä ja heidän esihenkilöitään.

Kuntakierrosta voi seurata Instagramissa #kirsikylässä -aihetunnisteella.

somejako

Yhteystiedot viestintä

Viestinnän yhteystiedot

viestinta(at)siunsote.fi

Tietopyynnöt:
kirjaamo(at)siunsote.fi

Viestintäjohtaja
Susanna Prokkola
puh. 013 330 8279
susanna.prokkola(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija (perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialue)
Juulia Hirvonen
puh. 013 330 9867
juulia.i.hirvonen(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija (ikäihmisten palvelujen toimialue)
Sari Jormanainen
puh. 013 330 4525
sari.jormanainen(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija (terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialue)
Niina Vatanen
Puh. 013 330 4526
niina.vatanen(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija (verkkoviestintä)
Petriikka Ohtonen
puh. 013 330 4524
petriikka.ohtonen(at)siunsote.fi

Valokuvaaja
Antti Pitkäjärvi
puh. 013 330 4508
antti.pitkajarvi(at)siunsote.fi

Uutiskirjeet