Navigaatiovalikko

Järjestöyhteistyö kuva

Järjestöyhteistyö

Järjestöt ovat hyvinvointialueen tärkeitä yhteistyökumppaneita. Järjestöt täydentävät ja tukevat sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tuottamalla erilaisia hyvinvointia ja terveyttä edistäviä toimintoja alueen asukkaiden hyväksi. Samalla järjestöt tarjoavat asukkaille osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia.

Hyvinvointialueen järjestöyhteistyön tavoitteena on parantaa alueen asukkaiden  hyvinvointia ja terveyttä. Järjestöavustuksilla ja järjestöjen kanssa tehtävillä kumppanuus- ja yhteistyösopimuksilla hyvinvointialue tukee sellaista järjestöjen toimintaa, joka edistää hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta sekä lisää osallisuutta. Lisäksi hyvinvointialue edistää hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä tekevien järjestöjen toimintaedellytyksiä ja vaikuttamismahdollisuuksia.

 

Ajankohtaista - otsikko järjestöyhteistyö

Ajankohtaista

Järjestöyhteistyö - ajankohtaista

Hyvinvointialueen järjestöfoorumi

Hyvinvointialueen järjestöfoorumi järjestetään 30.11.22 klo 16–18 Pohjois-Karjalan keskussairaala (Tikkamäentie 16, M-talon auditorio / Teams). Aiheina hyvinvointialueen järjestöyhteistyön rakenteet ja järjestöavustukset sekä Lähellä.fi-palvelu.

Foorumin ohjelma ja ilmoittautuminen löytyvät Jelli.fi-palvelusta.

Tilaisuuden järjestävät Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE, Siun soten Tulevaisuuden sotekeskus -hanke ja Pohjois-Karjalan hyvinvointialue.

Hyvinvointialueen järjestökahvit

Hyvinvointialueen järjestökahvit ovat kaikille järjestöille ja yhdistyksille avoimia etätapaamisia, jotka järjestetään Teamsin kautta. Järjestökahveilla ei ole virallista esityslistaa, vaan tapaamisessa järjestöjen ja yhdistysten edustajat voivat kysyä matalalla kynnyksellä esimerkiksi hyvinvointialueen järjestöavustuksista ja niiden hakemisesta. Hyvinvointialueen järjestökahveille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Järjestökahveilla mukana kumppanuuspäällikkö Maarita Mannelin ja projektisuunnittelija Minna Patama.

Hyvinvointialueen järjestökahvien ajankohdat sekä linkit tapaamiseen:

7.12.22 klo 9–10 Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

19.12.22 klo 16.30–17.30 Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

11.1.23 klo 9-10 Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

17.1.23 klo 16.30-17.30 Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Järjestöavustukset - linkki sivulle

Järjestöyhteistyö - yhteystiedot

Yhteystiedot

Maarita Mannelin,
kumppanuuspäällikkö
puh. 013 330 4762
maarita.mannelin(at)siunsote.fi

Minna Patama
projektisuunnittelija, Tulevaisuuden sote-keskushanke
puh. 013 330 4697
minna.patama(at)siunsote.fi

Jelli yhdistykset nosto Järjestöt sivulla

Tukea, toimintaa, tekemistä yhdistyksissä

Jelli.fi kokoaa tiedot Pohjois-Karjalassa toimivista järjestöistä, yhdistyksistä ja järjestöjen tuottamasta toiminnasta sekä avoimista vapaaehtoistehtävistä. Löydät yhdistykset sekä kunnittain että aiheittain. Vuoden 2023 aikana Lähellä.fi tulee korvaamaan Jelli-järjestötietopalvelun.

somejako