Navigaatiovalikko

Ei ole mitään sivuja, mitä näytetään nykyisellä tasolla.

Asiointi kuva

Asiakaspalaute QPro

Saamamme palaute on meille arvokasta. Hyödynnämme palautettasi toimintamme jatkuvassa kehittämisessä ja laadun seurannassa.

Voit antaa palautetta omasta tai läheisesi saamasta hoidosta tai palvelusta tai muusta toimintaamme liittyvästä asiasta alla olevien linkkien kautta. Voit antaa palautteesi nimettömänä. Jos haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseen liittyen, niin jätäthän palautelomakkeelle myös yhteystietosi.

Käsittelemme saamamme palautteet täysin luottamuksellisesti. Loma-aikoina palautteiden käsittely ja niihin vastaaminen voi viivästyä, mutta palautteisiin pyritään vastaamaan aina mahdollisimman pian.

Huomioithan että, palautteeseen ei laiteta henkilötunnuksia tai muita luottamuksellisia tietoja. Palautelomakkeella ei voi myöskään perua varattua aikaa.

Asiakaspalaute tekstiviestillä

Tekstiviestipalaute

Saatamme kysyä palautetta asiointinne yhteydessä tekstiviestikyselyllä. Tekstiviestiin vastaaminen on maksutonta ja vapaaehtoista. Kyselyyn voi vastata älypuhelimella. Kyselyyn vastaaminen ei ole mahdollista perinteisellä matkapuhelimella, mutta voit halutessasi jättää palautetta alla olevan palautekanavan kautta.

Tietosuojaselosteet linkki

Miten käsittelemme tietojasi