Ajankohtaista sivun pääkuva

Uutisarkisto 2021

Uutisarkisto 2021

Sisältöjulkaisija

angle-left Ikäihmisten palveluasumisen kilpailutuksen osallistumishakemusten jättöaika on päättynyt 
03.09.2021

Ikäihmisten palveluasumisen kilpailutuksen osallistumishakemusten jättöaika on päättynyt 

Siun sotessa on käynnissä ikäihmisten palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen ostopalveluiden kilpailutus. Kilpailutuksen osallistumispyyntö julkaistiin 10.8. ja osallistumishakemus oli mahdollista jättää elokuun loppuun saakka. 

Siun sote käy läpi kaikki saapuneet hakemukset ja tarkistaa täyttävätkö hakemukset hankinnan kelpoisuusvaatimukset. Kelpoisuusvaatimukset on ilmoitettu osallistumispyynnössä. Kelpoisuuden määrittely perustuu lähtökohtaisesti lakisääteisten vaatimusten täyttymiselle. 

Kelpoisuusvaatimukset täyttäneille hakijoille tehdään sopimukset, joilla mahdollistetaan osallistuminen kilpailutuksen tarjouskierrokselle. Tarjouskierrokselle hyväksytyille palveluntuottajille lähetetään tarjouspyyntö suoraan sähköpostiin. Tarjouspyyntö on mahdollista lähettää vain osallistumishakemuksen kelpoisuusvaatimukset täyttäville palveluntuottajille.  Tarjouskierros käynnistyy lokakuussa.

Ikäihmisten palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen ostopalveluiden kilpailutuksen tulos selviää tarjouskierroksen jälkeen marras-joulukuussa. Kaikki tarjouskierroksella hyväksytyn hinnan jättäneet palveluntuottajat valitaan vuoden 2022 ostopalvelujen tuottajiksi. Etusijajärjestys muodostetaan saatujen tarjousten perusteella.

Ikäihmisten palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen ostopalveluiden kilpailutus koskee vain uusien asiakkaiden asumispalveluja 1.1.2022 alkaen. Tavoitteena on lisätä asiakaslähtöisyyttä asumisyksikön valinnassa. Hankintapäätöksellä ei ole vaikutusta nykyisiin asumispalveluihin. 

Kilpailutuksessa käytetään niin sanottua dynaamista hankintajärjestelmää. Hankintajärjestelmä on Siun soten tarpeisiin luotu. Hankintajärjestelmän keston ennakoidaan olevan kuusi vuotta.  Osallistumishakemuksia voi jättää järjestelmään jatkuvasti koko voimassaoloajan. Saapuneet osallistumishakemukset käsitellään vuosittain elokuussa, jonka jälkeen järjestetään uusi tarjouskierros kaikille hankinnan kelpoisuusehdot täyttäville osallistujille. 

somejako

Yhteystiedot viestintä

Viestinnän yhteystiedot

viestinta(at)siunsote.fi

Tietopyynnöt:
kirjaamo(at)siunsote.fi

Viestintäjohtaja
Susanna Prokkola
puh. 013 330 8279
susanna.prokkola(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija (perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialue)
Juulia Hirvonen
puh. 013 330 9867
juulia.i.hirvonen(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija (ikäihmisten palvelujen toimialue)
Sari Jormanainen
puh. 013 330 4525
sari.jormanainen(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija, (terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialue)
Annika Huotari
puh. 013 330 4526
annika.huotari(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija (verkkoviestintä)
Petriikka Ohtonen
puh. 013 330 4524
petriikka.ohtonen(at)siunsote.fi

Valokuvaaja
Antti Pitkäjärvi
puh. 013 330 4508
antti.pitkajarvi(at)siunsote.fi

Uutiskirjeet

Tilaa uutiskirjeitämme ja tiedotteita: