Siun sote kuva

Uutisarkisto 2019

Uutisarkisto 2019

Sisältöjulkaisija

angle-left Valtaosa Siun soten aikuissosiaalityön asiakaspalautekyselyyn vastanneista koki saaneensa sosiaalitoimistosta sieltä hakemaansa palvelua
08.02.2019

Valtaosa Siun soten aikuissosiaalityön asiakaspalautekyselyyn vastanneista koki saaneensa sosiaalitoimistosta sieltä hakemaansa palvelua

Syksyllä 2018 toteutettuun kyselyyn vastanneet asiakkaat olivat sosiaalitoimiston palveluissa tyytyväisimpiä heille varatun ajan riittävyyteen ja saamaansa asialliseen kohteluun. Myös sosiaalitoimiston sijaintiin ja sieltä saadun palvelun asiantuntevuuteen oltiin jokseenkin tyytyväisiä.

Heikoimmat arviot palautetta antaneilta asiakkailta sai puolestaan sosiaalitoimistojen puhelinaikojen riittävyys. Myös tiedonsaantia sosiaalitoimiston palveluista ja mahdollisuuksia ottaa nopeasti yhteyttä sosiaalityöntekijään sekä sosiaalitoimiston tilojen viihtyvyyttä ja aukioloaikoja voisi vielä parantaa.

Aikuissosiaalityön asiakaspalautekysely on toteutettu jo useampana vuonna ja palautetta tullaan keräämään jatkossakin, sillä sosiaalitoimistojen asiakkaiden ääni halutaan kuuluviin. Asiakastyytyväisyyden kehittymistä seuraamalla voidaan arvioida, kuinka hyvin asiakkaiden auttamisessa ja palvelemisessa on Siun soten alueella onnistuttu.

Edellisen kerran asiakaspalautetta kerättiin keväällä 2017. Edellisvuoteen verrattuna syksyn 2018 asiakaspalautekyselyn vastaajamäärä oli suurempi ja vastauksia saatiin useammasta kunnasta Pohjois-Karjalan alueelta. Eniten vastaajia oli Joensuun kantakaupungin alueelta, Kontiolahdesta, Juuasta, Outokummusta ja Polvijärveltä.

Asiakaspalautekyselyn toteutti Siun soten toimeksiannosta Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry. Palautetta oli mahdollista antaa Siun soten sivuilta löytyvällä sähköisellä palautelomakkeella tai paperilomakkeella sosiaalitoimistoissa.

Syksyn 2018 asiakaspalautekyselyn tuloksia esitellään Joensuun Kansalaistalolla (Torikatu 30) perjantaina 22.2.2019 klo 13–14. Siun soten palvelujohtaja Tuuli Ollilla ja aikuissosiaalityön palvelupäällikkö Arja Pöntinen-Heinonen ovat mukana tilaisuudessa keskustelemassa tuloksista ja palvelujen kehittämisestä. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, eikä ilmoittautumista vaadita.

Mitä on aikuissosiaalityö?

Aikuissosiaalityö palvelee 18–64-vuotiaita Siun soten alueen aikuisia ja perheitä. Autamme silloin, kun henkilö tarvitsee tukea, ohjausta ja neuvontaa erilaisissa arkielämän hankalissa tilanteissa. Kartoitamme asiakkaan kanssa hänen kokonaistilanteensa ja etsimme ratkaisukeinoja ongelmissa selviytymiseen.

somejako

Yhteystiedot viestintä

Viestinnän yhteystiedot

viestinta(at)siunsote.fi

Tietopyynnöt:
kirjaamo(at)siunsote.fi

Viestintäjohtaja
Susanna Prokkola
puh. 013 330 8279
susanna.prokkola(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija (perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialue)
Petriikka Ohtonen
puh. 013 330 4524
petriikka.ohtonen(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija (ikäihmisten palvelujen toimialue)
Sari Jormanainen
puh. 013 330 4525
sari.jormanainen(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija, (terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialue)
Annika Huotari
puh. 013 330 4526
annika.huotari(at)siunsote.fi

Valokuvaaja
Antti Pitkäjärvi
puh. 013 330 4508
antti.pitkajarvi(at)siunsote.fi

Uutiskirjeet

Tilaa uutiskirjeitämme ja tiedotteita:

Tilaa tiedotteita RSS-syötteenä:

Perhekeskusten terveiset

Uutiskirjeessä kerrotaan Pohjois-Karjalan perhekeskusten kuulumisia.

Työkykyohjelman uutiskirje

Uutiskirjeessä kerrotaan Siun soten työkykyohjelman 2020–2022 kuulumisia.

Uutiskirjeiden tietosuojaseloste (pdf)