Oikopolut

Etusivun verkkoajanvarauslinkki

Etusivun terveysasemattlinkki

Etusivun päivystyslinkki

Etusivun synnytyslinkki

Etusivun keskussairaalalinkki

Ajankohtaista

07.06.2023
Haluaisitko asioida Siun sotessa sähköisesti? - Etävastaanottoa pilotoidaan hoitoa vaativissa hyönteisen pistoissa

Siun soten digitaalisessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa on käynnistetty hoitajan etävastaanoton pilotti hyönteisen pistoon tai puremaan sekä punkin puremaan. Etävastaanottoaika on mahdollista varata sähköisen ajanvarauksen kautta.

07.06.2023
Tarkka taloudenpito toi arvioitua suuremman lainanottovaltuuden Siun sotelle

Vuoden 2024 lainanottovaltuuden käyttöä ja investointikohteita käydään läpi hyvinvointialueen aluehallituksen kanssa. Tavoitteena on, että aluehallitus linjaa strategisella tasolla investointien aikataulua kesäkuun loppuun mennessä.

06.06.2023
RAI-arvioinnista saatu hyviä kokemuksia ikääntyneiden ja vammaisten palveluissa

RAI-arvioinnin avulla asiakkaiden toimintakykyä ja palvelutarpeita voidaan arvioida yhdenmukaisia mittareita hyödyntäen. Arviointi on käytössä kaikissa Siun soten ikäihmisten palveluissa sekä vammaispalveluissa asumispalveluissa, sosiaalityössä ja sosiaaliohjauksessa.

Tapahtumakalenteri

NPS-mittari kuvaa suositteluhalukkuutta

NPS-mittari kuvaa suositteluhalukkuutta

Pyydämme asiakkailtamme palautetta käynnin jälkeen. Palautteesta lasketaan kansainvälisesti käytetty suositteluindeksi (NPS). NPS-mittari kertoo reaaliaikaisesti, kuinka suuri osa asiakkaistamme suosittelisi Siun sotea läheisilleen ja tuttavilleen. Mitä suurempi lukema, sitä tyytyväisemmät asiakkaat Siun sotella on. Positiivinen NPS-luku on jo hyvä ja yli 50 arvoa voidaan pitää erinomaisena.

Sosiaalinen media