Navigaatiovalikko

Ei ole mitään sivuja, mitä näytetään nykyisellä tasolla.

Kuvakaruselli verkkoajanvaraus tabletilla

Ajanvarauslinkit linkkinosto ilman kuvaa osa1

Ajanvarauslinkit linkkinosto ilman kuvaa osa2

Verkkoajanvaraus

Verkkoajanvarauspalveluissa voit varata ajan sähköisesti sekä perua sähköisesti varaamiasi aikoja. Ajanvaraus on mahdollista sähköisesti vain osaan palveluista. Jos vastaanottoaikoja ei ole saatavilla tai et löydä sopivaa aikaa, ota yhteyttä palvelun tai toimipisteen ajanvarausnumeroon: yhteystiedot.

Koronaepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen takia verkkoajanvaraus on poissa käytöstä osassa palveluita ja osa ajanvarauksista on yhteydenottopyyntöjä. Lisäksi palveluissa ja toiminnassa on muutoksia: https://www.siunsote.fi/poikkeusaukioloajat.

Koronarokotusten ajanvaraus

Verkkoajanvarauksen kautta koronarokotukseen ajan voivat varata tällä hetkellä vain vuonna 1952–1956 syntyneet henkilöt, joilla on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus*

HUOM! Ethän varaa aikaa, jos et kuulu rokotusvuorossa olevaan ryhmään. Oikeus rokotukseen tarkistetaan viimeistään rokotuksen yhteydessä, ota siis henkilökortti tai muu henkilöllisyystodistus mukaan. 

Riskiryhmän koronarokotusten sähköiset ajanvaraukset:
https://siunsote.eaika.fi/koronarokote 

Saat varaamastasi ajasta muistutuksen tekstiviestillä ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Viesti sisältää varaustunnuksen, jonka avulla voit peruuttaa aikasi. 

* Vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistavat sairaudet: elinsiirto tai kantasolusiirto, aktiivisessa hoidossa oleva syöpätauti, vaikea puolustusjärjestelmän häiriö, vaikea krooninen munuaissairaus, vaikea krooninen keuhkosairaus, lääkehoitoinen tyypin 2 diabetes, Downin oireyhtymä (aikuiset). 

Rokotusvuorossa olevan riskiryhmän (Thl:n riskiryhmä 1) sairaudet voit tarkistaa Thl:n sivuilta: Riskiryhmien koronarokotusten järjestys. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoa omalta lääkäriltäsi tai terveysasemaltasi.

Terveysasemien ja neuvoloiden sähköinen ajanvaraus

Perusterveydenhuollon sähköiset ajanvaraukset:

Saat varaamastasi ajasta muistutuksen ilmoittamaasi sähköpostiin tai puhelinnumeroon. Viesti sisältää varaustunnuksen, jonka avulla voit peruuttaa aikasi. Yhteydenottopyynnöissä muista jättää ajanvarauksen yhteydessä puhelinnumero, josta sinut tavoittaa!

Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata aikoja muun muassa seuraaviin palveluihin:

  • fysioterapia
  • koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
  • kutsuntatarkastukset
  • mielenterveys- ja päihdepalvelut
  • neuvolapalvelut.

Keskussairaalan sähköinen ajanvaraus

Erikoissairaanhoidon sähköiset ajanvaraukset:

Voit varata ajan sähköisen ajanvarauksen kautta vain, jos sinulla on jo hoitosuhde varattavaan palveluun.

Saat varaamastasi ajasta muistutuksen ilmoittamaasi sähköpostiin tai puhelinnumeroon. Viesti sisältää varaustunnuksen, jonka avulla voit peruuttaa aikasi. Yhteydenottopyynnöissä muista jättää ajanvarauksen yhteydessä puhelinnumero, josta sinut tavoittaa!

Aikoja voi varata tietyille sairaanhoitajan tai kätilön vastaanotoille seuraavissa palveluissa:

  • Ihotautien poliklinikka
  • Vatsakeskus
  • Kuulokeskus
  • Naistenkeskus
  • Diabetespoliklinikka

Laboratorion ajanvaraus

Voit varata ajan näytteenottoon Itä-Suomen laboratoriokeskuksen Islabin laboratorioihin. Näytteenottoon tarvitaan lääkärin tai hoitajan etukäteen tekemä laboratoriotutkimuspyyntö tai lähete.

Röntgenin ajanvaraus

Voit varata aikoja esimerkiksi terveyskeskuksen pyytämiin luiden ja keuhkojen perusröntgentutkimuksiin.

Ajanvaraus linkkilista

Yhteystiedot henkilökunta

Henkilökunnan yhteystiedot

Omaolo linkki oirearviot

Tee oirearvio

Omaolo-palvelussa voit tehdä oirearvion 14 eri vaivasta: alaselkäkivusta tai -vammasta, virtsatietulehduksesta, hengitystietulehduksesta/flunssasta, polven oireesta tai vammasta, olkapään kivusta, jäykkyydestä tai vammasta, kurkkukivusta tai nieluoireesta, korvan kivusta tai lukkoisuudesta, yskästä, närästyksestä, päänsärystä, silmätulehduksesta, peräaukon seudun oireesta, ripulista ja seksitaudista. 

Saat luotettavan ja henkilökohtaisen hoidon tarpeen arvion. Saat itsehoito-ohjeita ja toimintaohjeet oman alueesi terveydenhuollon palveluihin hakeutumisesta. Virtsatietulehduksen oirearviosta tarvittaessa myös laboratoriolähetteen tai reseptin, seksitautien oirearviosta laboratoriolähetteen tai kotiin toimitettavan kotitestauspaketin.

Omaolo linkki palveluarviot

Tee palveluarvio

Omaolo-palvelussa voit arvioida, onko sinulla tai läheiselläsi mahdollisuus saada omaishoidon tukea, henkilökohtaista apua tai kuljetuspalveluja.

somejako