Oikopolut

Etusivun päivystyslinkki

Etusivun terveysasemattlinkki

Etusivun hammashoitolinkki

Etusivun synnytyslinkki

Etusivun sosiaalityölinkki

Ajankohtaista

31.03.2020
Terveysasemille ei pidä saapua soittamatta – infektiopotilaiden hoito keskitetään erillisille vastaanotoille

Infektiopotilaiden hoito keskitetään kahdeksalle terveysasemalle. Potilaat ohjataan oman terveysaseman puhelinpalvelusta oikeaan paikkaan.

29.03.2020
Pohjois-Karjalassa ensimmäinen maakunnan sisäinen koronavirustartunta

Siun soten alueella on todettu ensimmäinen koronavirustartunta, jonka alkuperää ei ole pystytty selkeästi jäljittämään. Kaikki aiemmin varmistuneet tapaukset ovat liittyneet matkailuun.

27.03.2020
Miunpalvelut.fi säästää aikaa, hermoja ja luontoa – sähköisen asioinnin mahdollistava verkkopalvelu kokoaa yhteen Pohjois-Karjalan kunnallisia ja sote-palveluja

Miunpalvelut.fi on Pohjois-Karjalan asukkaille ja yhdistyksille suunnattu arkea helpottava verkkopalvelu. Se kokoaa kätevästi yhteen kaikkien Pohjois-Karjalan kuntien sekä Siun soten palveluja, jotka on mahdollista hoitaa verkossa.

Tapahtumakalenteri

NPS-mittari

Suosittelisitko meitä tämän päivän käyntisi perusteella?

NPS-mittari kuvaa suositteluhalukkuutta. Pyydämme asiakkailtamme palautetta käynnin jälkeen. Palautteesta lasketaan kansainvälisesti käytetty suositteluindeksi (NPS). NPS-mittari kertoo reaaliaikaisesti, kuinka suuri osa asiakkaistamme suosittelisi Siun sotea läheisilleen ja tuttavilleen. Mitä suurempi lukema, sitä tyytyväisemmät asiakkaat Siun sotella on. Positiivinen NPS-luku on jo hyvä ja yli 50 arvoa voidaan pitää erinomaisena.
Viereisessä graafissa näkyy viimeisen 30 päivän keskiarvo.

Sosiaalinen media