Oikopolut

Etusivun verkkoajanvarauslinkki

Etusivun päivystyslinkki

Etusivun terveysasemattlinkki

Etusivun synnytyslinkki

Etusivun keskussairaalalinkki

Ajankohtaista

28.03.2023
Tilannekeskus sujuvoittaa asiakkaan palvelujen saatavuutta ja tehostaa ammattilaisten yhteistyötä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen yhteinen tilannekeskus aloittaa toimintansa 3.4.2023. Tilannekeskus tukee ammattilaisia työssään ja parantaa tiedon kulkua eri toimijoiden välillä.

23.03.2023
Terveysasemien lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanottoajan voi perua jatkossa tekstiviestillä

Perjantaista 24.3.2023 alkaen myös terveysasemien lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanottoajan voi perua tekstiviestillä. Tällä hetkellä tekstiviestiperuutus on käytössä hammashuollossa ja neuvolassa.

21.03.2023
Enon terveyskeskussairaalan toiminta päättyy kesäkuun loppuun mennessä - asumispaikkaa odottavat vanhukset ohjataan asumispalveluyksiköihin

Terveyskeskussairaalassa on 20 vuodepaikkaa, joista tällä hetkellä käytössä on enimmillään 17 paikkaa henkilöstöpulan takia.

Tapahtumakalenteri

NPS-mittari kuvaa suositteluhalukkuutta

NPS-mittari kuvaa suositteluhalukkuutta

Pyydämme asiakkailtamme palautetta käynnin jälkeen. Palautteesta lasketaan kansainvälisesti käytetty suositteluindeksi (NPS). NPS-mittari kertoo reaaliaikaisesti, kuinka suuri osa asiakkaistamme suosittelisi Siun sotea läheisilleen ja tuttavilleen. Mitä suurempi lukema, sitä tyytyväisemmät asiakkaat Siun sotella on. Positiivinen NPS-luku on jo hyvä ja yli 50 arvoa voidaan pitää erinomaisena.

Sosiaalinen media