opiskelu-terkkari

Takaisinsoittopyynnön jättäminen

Palvelunumerossa vastaa äänite, jos hoitaja ei ole vapaana vastaamaan puheluun. Äänitteessä kerrotaan mihin puhelu on saapunut ja annetaan ohjeet takaisinsoittopalvelun käyttöön. Takaisinsoittopalvelun onnistumiseksi on tärkeää kuunnella äänite loppuun saakka ja toimia äänitteen ohjeiden mukaan.

Näin jätät soittopyynnön terveysasemalle tai hammashoitoon

 1. Valitse palvelunumero ja odota, että puhelu yhdistyy.
   
 2. Äänite kertoo mihin olet soittanut, esimerkiksi "Soititte Ilomantsin terveysaseman puhelinpalveluun.".
   
 3. Puhelin hälyttää kolme kertaa, jonka jälkeen kuuluu äänite, jos palvelunumero on varattu: "Palvelussamme on ruuhkaa, vastaamme puheluunne mahdollisimman pian.".
   
 4. Puhelin hälyttää kolme kertaa, jonka jälkeen kuuluu äänite, jos palvelunumero on edelleen varattu: "Palvelussa on edelleen ruuhkaa. Jos haluatte, että soitamme teille takaisin, painakaa 1. Muussa tapauksessa voitte jatkaa jonottamista. Vastaamme niin pian kuin mahdollista.".
   
 5. Paina puhelimesi numeronäytöstä numeroa 1, jos haluat jättää soittopyynnön. Jos et halua jättää soittopyyntöä, voit jäädä linjalle odottamaan, että puheluun vastataan.
   
 6. Jos valitsit soittopyynnön, kuuntele äänite ja toimi ohjeiden mukaan: "Jos haluatte, että soitamme teille takaisin siihen numeroon, josta nyt soitatte, painakaa 1. Vaihtoehtoisesti voitte syöttää jonkun muun puhelinnumeron takaisinsoittoa varten painamalla 2. Valitkaa numero suuntanumeroineen ja painakaa lopuksi ruutunäppäintä.". Huomioithan, että salaisesta numerosta soittaessa on aina annettava numero takaisinsoittoa varten.
   
 7. Kuuntele äänite ja toimi ohjeen mukaan: "Syöttämänne numero on… Jos numero on oikein, painakaa 1.".
   
 8. Puhelun päätteeksi äänite kertoo: "Kiitos soitostanne. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte sulkea puhelimen.".
   
 9. Soittopyyntö on jätetty ja voit lopettaa puhelun. Antamasi puhelinnumero rekisteröityy järjestelmään ja saat takaisinsoiton saman päivän aikana. Soitto voi tulla myös tuntemattomasta numerosta.

Varaa aika verkossa Verkkoajanvaraus

somejako