opiskelu-terkkari

PTV-sisältö

Seksitautipotilaita tutkitaan ja hoidetaan terveysasemilla sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Välitöntä hoitoa tarvitsevia hoidetaan keskussairaalan yhteispäivystyksessä.

Toimi näin

Jos sinulla on seksitautiin viittaavia oireita tai epäilet saaneesi seksitaudin, siirry digitaalisiin palveluihin ja tunnistaudu. Valitse digiasioinnin palveluissa seksitaudit. Aloita uusi keskustelu, jonka jälkeen pääset täyttämään esitietolomakkeen. Seksitautien esitietokysely on aina avoinna ja hoitajat vastaavat arkisin palveluaikoina. Palvelun käyttö on sinulle maksutonta.


Mikäli sinulla ei ole henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, ota yhteyttä omalle terveysasemalle.


Jos olet koulu- tai opiskeluterveydenhuollon piirissä, voit ottaa yhteyttä oman oppilaitoksesi terveydenhoitajaan. Terveydenhoitajan haastattelun perusteella voidaan tehdä laboratoriolähetteet seksitautitesteihin tai ohjata lääkärin vastaanotolle.


Virka-ajan ulkopuolella vaikeaoireisessa tilanteessa ota yhteyttä puhelimitse päivystykseen.

Verkkoasiointi

  • Digitaaliset palvelut
  • Saat terveyteesi, hyvinvointiisi tai arjen huoliisi liittyvää hoitoa ja ohjausta ammattilaisilta. Voit asioida nimettömästi tai tunnistautua.
  • Lisätietoja: Digiasioinnin Seksitaudit-chatissa voit ottaa yhteyttä, jos haluat käydä seksitautitesteissä tai epäilet itselläsi seksitautia.
  • Sähköinen ajanvaraus
  • Voit varata ajan tai jättää yhteydenottopyynnön sähköisessä ajanvarauspalvelussa.

Varaa aika verkossa Verkkoajanvaraus

Siun soten terveysasemat Yhteystiedot

Siun soten terveysasemat

somejako