Koulupsykologi kuva

Koulukuraattori

Kuraattoripalvelut auttavat ja tukevat esi- ja perusopetuksen sekä toisen asteen koulutuksen oppilaita ja opiskelijoita.  

Voit olla yhteydessä kuraattoriin, jos jokin asia mietityttää. Mieltä askarruttavat asiat voivat liittyä esimerkiksi koulunkäyntiin tai opiskeluun, perhe- ja ihmissuhdeasioihin, itsetuntoon, jännittämiseen tai mielialaan. Voit saada kuraattorilta tukea myös erilaisiin elämän kriisi- ja muutostilanteisiin.  

Kuraattori voi antaa tukea yksittäiselle oppilaalle tai opiskelijalle ja hänen perheelleen. Tarvittaessa kuraattorit tukevat myös koko koulu- tai oppilaitosyhteisöä. Kuraattori tapaa oppilaita ja opiskelijoita ensisijaisesti heidän omassa päiväkoti-, koulu- tai opiskeluympäristössään.  

Kuraattori työskentelee luottamuksellisesti yhdessä oppilaiden tai opiskelijoiden, huoltajien, henkilökunnan sekä muiden perhekeskusverkoston toimijoiden kanssa.  

Ota yhteyttä 

Voit ottaa kuraattoriin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Kun otat yhteyttä, lähdemme yhdessä miettimään asiaasi ja etsimään keinoja tilanteeseesi. 

Yhteyttä kuraattoriin voivat ottaa oppilas tai opiskelija itse, hänen huoltajansa, esiopetuksen tai oppilaitoksen henkilökunta tai muut oppilaan tai opiskelijan kanssa työskentelevät tahot. Tavoitat kuraattorin soittamalla tai Wilma-viestillä.   

Osa koulukuraattorien yhteystiedoista löytyy edelleen koulujen verkkosivuilta. Päivitämme sivua ja yhteystiedot löytyvät jatkossa kootusti tältä sivulta.

Yhteystiedot

Utran koulun koulukuraattori

Koulukuraattoriin voi ottaa yhteyttä lapsi tai nuori itse, hänen huoltajansa, koulun henkilökunta tai muu yhteistyötaho.

Utran koulun kuraattorin puhelinasiointi.

Palvelun kieli: suomi.

Opiskeluhuollon kuraattoritoiminta

Yhteystiedot - koulut

Yhteystiedot

Henkilökunnan yhteystietohaku

Hae henkilökunnan yhteystietoja esimerkiksi avainsanoilla koulukuraattori, kouluterveydenhoitaja, koulupsykologi, opiskelijahuolto  tai koulun nimellä.

Yhteystiedot löytyvät myös koulujen sivuilta.

Nosto Sekasin chat

Sekasin-chat

Sekasin-chat (sekasin.fi)

Sekasin-chat on nuorille suunnattu palvelu. Chat palvelee arkisin 9–24 ja viikonloppuisin 15–24.

Chatin toiminnan ylläpitämisestä vastaa Sekasin Kollektiivi. Sekasin Kollektiivi on MIELI Suomen Mielenterveys ry:n, Suomen Punaisen Ristin, Setlementtiliiton ja SOS-Lapsikylän koordinoima yhteenliittymä.

Nuorten yhdistykset linkki

Toimintaa ja tukea yhdistyksissä

jelli.fi

somejako