Navigaatiovalikko

Ei ole mitään sivuja, mitä näytetään nykyisellä tasolla.

Kuvakaruselli hoitaja sairaalasängyn vierellä

Terveyskeskussairaalat

Tutkimus, kuntoutus ja hoito tapahtuu terveyskeskussairaalassa silloin, kun hoito ei vaadi keskussairaalahoitoa. Terveyskeskussairaalaan tullaan joko keskussairaalan lääkärin tai oman terveysaseman avovastaanoton lääkärin lähetteellä.

Valtaosa terveyskeskussairaalan potilaista on monisairaita ikäihmisiä, jotka tarvitsevat hoitoa äkillisen sairauden vuoksi. Toimintakykyä ja kuntoutumista tukevan ja edistävän hoidon tavoite on kotiutuminen, jonka suunnitelmallinen toteutus alkaa heti hoitojakson alussa.

Sairaalahoidon ja kuntoutumisen tarpeen perusteella hoito toteutuu joko lyhytaikaiseen akuuttihoitoon ja kuntoutukseen painottuvassa terveyskeskussairaalassa tai kokonaistilanne huomioiden pidempiaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen painottuvassa sairaalassa tai hoitosolussa.

Terveyskeskussairaalassa hoidamme kokonaisvaltaisesti myös parantumattomasti sairaita henkilöitä, joille parantavan hoidon mahdollisuuksia ei enää ole.

Vierailuajan löydät yhteystiedoista.

Yhteystiedot

Puhelinasiointi

Ilomantsi (1)
Joensuu (5)
Kitee (1)
Kontiolahti (1)
Lieksa (1)
Liperi (1)
Nurmes (1)
Outokumpu (1)

Palvelupaikat

Ilomantsi (1)
Joensuu (1)
  • Siilaisen kuntoutumiskeskus
  • Noljakantie 17 aC
  • 80130 Joensuu

  • Vierailuaika klo 13–19. Ulko-ovet ovat avoinna arkisin klo 15 saakka. Viikonloppuisin ovet lukossa. Yhteys vierailtavalle osastolle ovipuhelimella, kunkin osaston omaan numeroon. 2. kerros: akuuttikuntoutusosasto 3. kerros: geriatrinen kuntoutusosasto ja kirurginen kuntoutusosasto 4. kerros: palliatiivinen osasto 4A, neurologinen kuntoutusosasto ja hengitysvajetiimi
Kitee (1)
Kontiolahti (1)
Lieksa (1)
Liperi (1)
Nurmes (1)
  • Nurmeksen terveysasema
  • Porokylänkatu 1
  • 75530 Nurmes  • Vierailuaika arkisin klo 13 - 19 Vierailuaika viikonloppuna ja arkipyhänä klo 13 - 18
Outokumpu (1)

Lisätietoja linkit terveyskeskussairaalat

somejako