Navigaatiovalikko

Ei ole mitään sivuja, mitä näytetään nykyisellä tasolla.

Kuvakaruselli hoitaja sairaalasängyn vierellä

Huomioithan koronavirukseen liittyvän poikkeustilanteen

Huomioithan koronavirukseen liittyvän poikkeustilanteen, katso Siun soten ajankohtaiset toimintaohjeet: https://www.siunsote.fi/korona

Terveyskeskussairaalat

Tutkimus, kuntoutus ja hoito tapahtuu terveyskeskussairaalassa (entiset vuodeosastot) silloin, kun hoito ei vaadi keskussairaalahoitoa. Terveyskeskussairaalaan tullaan joko keskussairaalan lääkärin tai oman terveysaseman avovastaanoton lääkärin lähetteellä.

Valtaosa terveyskeskussairaalan potilaista on monisairaita ikäihmisiä, jotka tarvitsevat hoitoa äkillisen sairauden vuoksi. Toimintakykyä ja kuntoutumista tukevan ja edistävän hoidon tavoite on kotiutuminen, jonka suunnitelmallinen toteutus alkaa heti hoitojakson alussa.

Sairaalahoidon ja kuntoutumisen tarpeen perusteella hoito toteutuu joko lyhytaikaiseen akuuttihoitoon ja kuntoutukseen painottuvassa terveyskeskussairaalassa tai kokonaistilanne huomioiden pidempiaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen painottuvassa sairaalassa tai hoitosolussa.

Terveyskeskussairaalassa hoidamme kokonaisvaltaisesti myös parantumattomasti sairaita henkilöitä, joille parantavan hoidon mahdollisuuksia ei enää ole.

Vierailuajan löydät yhteystiedoista.

Yhteystiedot

Siilaisen kuntoutumiskeskus

Kuntoutumiskeskuksen palvelut, muun muassa vuodeosastot, poliklinikat ja palliatiivinen keskus. Käytetään myös nimeä kuntoutumissairaala.


Kuntoutumiskeskus keskittyy lyhytaikaisen asiakaslähtöisen hoidon ja kuntoutuksen toteutukseen.


Siilaisen kuntoutumissairaalassa tarjotaan maakunnallisesti

* geriatrista ja kirurgista jatkokuntoutusta

* vaativaa neurologista kuntoutusta

* akuuttia kuntoutusta.

Palliatiivisessa keskuksessa toimii kotisairaala, palliatiivinen poliklinikka sekä palliatiivinen osasto.


Geriatrinen poliklinikka toimii geriatrisen osaston yhteydessä.


Kuntoutumiskeskus sijaitsee samassa kiinteistössä terveysaseman kanssa.

Palvelun kielet: suomi, englanti.

Terveyskeskussairaala
Vierailuaika klo 13–19. Ulko-ovet ovat avoinna arkisin klo 15 saakka. Viikonloppuisin ovet lukossa. Yhteys vierailtavalle osastolle ovipuhelimella, kunkin osaston omaan numeroon. 2. kerros: akuuttikuntoutusosasto 3. kerros: geriatrinen kuntoutusosasto ja kirurginen kuntoutusosasto 4. kerros: palliatiivinen osasto 4A, neurologinen kuntoutusosasto ja hengitysvajetiimi

Käyntitiedot

Lisätietoja linkit terveyskeskussairaalat

somejako