Navigaatiovalikko

Ei ole mitään sivuja, mitä näytetään nykyisellä tasolla.

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut kuva

Perheasioiden sovittelu

Perheasioiden sovittelu on keskusteluapua vanhemmille, jotka harkitsevat avo- tai avioeroa tai ovat päätyneet eroon. Sovittelu voidaan toteuttaa myös eron jälkeen, jos vanhempien on tärkeää sopia uudelleen lastensa asioista. 

Sovittelun tavoitteena on sopia perheen alaikäisten lasten asioiden järjestelemisestä vanhempien erotessa. Työskentelyn painopiste on lasten näkökulmassa ja lasten parhaassa.

Perheasioiden sovittelu on vapaaehtoinen, luottamuksellinen ja maksuton palvelu. Sovittelua tarjoavat perheneuvolat ja perheasiain neuvottelukeskus.

Yhteystiedot

Kontiolahden, Enon, Vaarojen ja Pyhäselän perheneuvola

  • Puhelin
    • Voit jättää takaisinsoittopyynnön, olemme sinuun yhteydessä 3 arkipäivän kuluessa. Mikäli sinulla on jo omatyöntekijä, olethan yhteydessä häneen.
    • +358 13 330 2843

Neuvonta ja ajanvaraus avoinna tiistaisin ja torstaisin 10 - 11. Voit jättää koska tahansa takaisinsoittopyynnön, jolloin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli sinulla on jo omatyöntekijä kasvatus- ja perheneuvolassa, olethan ensisijaisesti yhteydessä suoraan häneen. Kiireellisissä tilanteissa voit olla yhteydessä lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin tiimiin nro +358 13 330 2806.

Palvelun kieli: suomi.

Perheasioiden sovittelu

Yhteystiedot

  • Aukioloajat
    • Tiistai—Torstai 10.00—11.00

somejako