Kuvakaruselli nainen ja kaksi lasta iloisesti leikkimässä

Perheneuvola

Perheneuvola auttaa ja tukee lapsen ja nuoren psyykkiseen kehitykseen, vanhemmuuteen ja perheen vuorovaikutussuhteisiin liittyvissä asioissa. Perheneuvolasta saa asiantuntijan apua lapsen käyttäytymis- tai tunne-elämän pulmiin.

Perheneuvolassa työskentelee psykologeja ja sosiaalityöntekijöitä. Lisäksi perheneuvolassa on mahdollisuus saada konsultoivan lääkärin palveluja.

Palvelut ovat luottamuksellisia ja asiakkaalle maksuttomia. Asiakas voi varata ajan perheneuvolaan omasta aloitteestaan tai ammattilaisen suosituksesta.

Yhteystiedot

Outokummun terveysasema

Saat omalta terveysasemaltasi perusterveydenhuollon palveluja. Terveysasema on ensisijainen hoitopaikkasi, ja sieltä sinut voidaan tarvittaessa lähettää edelleen jatkotutkimuksiin ja -hoitoihin.

Jos tarvitset kiireellistä hoitoa, esimerkiksi tapaturman takia, voit mennä myös suoraan keskussairaalan yhteispäivystykseen. Suosittelemme kuitenkin, että soitat ensiksi terveysasemallesi. Iltaisin ja viikonloppuisin terveysasemat ovat kiinni. Silloin äkilliset sairaudet ja tapaturmat hoidetaan keskussairaalan yhteispäivystyksessä.

Palvelun kielet: suomi, ruotsi, englanti.

Perheneuvolan palvelut

Käyntitiedot

 • Aukioloajat
  • Terveysasema sulkeutuu poikkeuksellisesti klo 13. Terveysaseman palvelunumeroon voit jättää takaisinsoittopyynnön terveysaseman ollessa suljettuna.
  • 6.10.2022 -
  • Maanantai 8.00—13.00
  • Health station closes at 13.00
  • Terveysasema sulkeutuu poikkeuksellisesti klo 13. Terveysaseman palvelunumeroon voit jättää takaisinsoittopyynnön terveysaseman ollessa suljettuna.

Kesäaukioloajat - nosto

somejako