Kuvakaruselli nainen ja kaksi lasta iloisesti leikkimässä

Perheneuvola

Perheneuvola auttaa ja tukee lapsen ja nuoren psyykkiseen kehitykseen, vanhemmuuteen ja perheen vuorovaikutussuhteisiin liittyvissä asioissa. Perheneuvolasta saa asiantuntijan apua lapsen käyttäytymis- tai tunne-elämän pulmiin.

Perheneuvolassa työskentelee psykologeja ja sosiaalityöntekijöitä. Lisäksi perheneuvolassa on mahdollisuus saada konsultoivan lääkärin palveluja.

Palvelut ovat luottamuksellisia ja asiakkaalle maksuttomia. Asiakas voi varata ajan perheneuvolaan omasta aloitteestaan tai ammattilaisen suosituksesta.

Yhteystiedot

Puhelinasiointi

Heinävesi (1)
Ilomantsi (2)
Joensuu (7)
  • Joensuu, nuorten tiimin ohjaus- ja neuvontapuhelin
  • Ohjaus- ja neuvontapuhelin palvelee ma-to klo 12.00-13.00.

    Lisätietoja: Nuorten tiimi tarjoaa Joensuulaisille (paitsi Eno, Kiihtelysvaara ja Tuupovaara) 13–18-vuotiaille nuorille tukea elämänhallintaan ja arjen sujumiseen, ihmissuhde- ja vuorovaikutusasioihin, kasvuun ja kehitykseen liittyviin haasteisiin, mielenterveydellisiin asioihin, kuntoutus- ja terapiatarpeen arviointiin sekä sopivien ja tarpeenmukaisten palvelujen löytämiseen.

    • Maanantai—Torstai 12.00—13.00
Juuka (2)
Kitee (2)
Kontiolahti (3)
Lieksa (2)
Liperi (1)
Nurmes (2)
Outokumpu (1)
Polvijärvi (1)
Rääkkylä (2)
Tohmajärvi (2)

Palvelupaikat

Heinävesi (1)
Ilomantsi (1)
  • Ilomantsin terveysasema
  • Henrikintie 4
  • 82900 Ilomantsi

  • Lastenneuvolan siivessä alapihalla. Ulko-ovi auki 8.00 - 16.00, mutta perheneuvolan asiointi ajanvarauksella. Perheneuvolan työntekijä paikalla ti-ke klo 8.00 - 16.00.


Joensuu (5)
Juuka (1)
Kitee (1)
Lieksa (1)
Liperi (1)
Nurmes (1)
Outokumpu (1)
Polvijärvi (1)

Kesäaukioloajat - nosto

somejako