Siun sote kuva

Sosiaalinen media

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta. Siun sote on läsnä Facebookissa, Instragramissa, LinkedInissä, X:ssä, TikTokissa ja YouTubessa.

Kerromme somessa ajankohtaisista asioista, palveluistamme sekä meistä työpaikkana ja työyhteisönä. Viestimme koko organisaation yhteisillä tileillä LinkedInissä, X:ssä, TikTokissa ja YouTubessa. Yksiköillämme on lisäksi tilejä Instagramissa ja Facebookissa.

Tervetuloa seuraamaan meitä!

Keskustelu Siun soten some-tileillä

Jaamme some-tileillämme tietoa toiminnastamme, työyhteisömme arjesta sekä ajankohtaisista asioista. Voit keskustella kanssamme, kysyä ja kommentoida julkaisujamme. Myös kritiikkiä voit antaa, mutta teethän senkin asiallisesti, loukkaamatta toisia keskustelijoita.

Some-tileillämme emme voi käsitellä luottamuksellisia tai yksityisyyden suojan piiriin kuuluvia tietoja. Ethän siis julkaise sivulla tai lähetä meille yksityisviestinä omia tai läheisesti asiakas- tai potilastietoja. Poistamme asiakas- ja potilastietoja sisältävät kysymykset ja kommentit sivultamme ja kehotamme olemaan niihin liittyvissä asioissa yhteyksissä tietoturvallisiin asiointikanaviimme.

Pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman pian, mutta reaaliaikaisesti emme ole somessa tavoitettavissa.

Säännöt some-tileillämme

  • Muiden keskustelijoiden tai henkilöiden haukkuminen tai maalittaminen, kuin myös kiroilu sekä rasistiset viestit ovat kiellettyjä some-tileillämme

  • Uhkailu tai rikokseen yllyttäminen sekä henkilöihin, organisaatioihin tai kansallisuuksiin kohdistuvat vihaviestit on myös kielletty

  • Tuotteiden ja palveluiden mainonta  ja markkinointi sekä linkkien jakaminen haittasivustoille tai aiheeseen kuulumattomille sivustoille on kielletty

  • Henkilötietoja sisältävät, loukkaavat, trollaavat, rikokseen yllyttävät, rasistiset tai muutoin sopimattomat ja hyvän tavan vastaiset viestit voidaan poistaa. 

  • Älä lähetä meille somessa omia tai toisen henkilötietoja. Käytä tietoturvallisia yhteydenottotapoja kuten sähköistä asiointia tai palautesivustoa.

  • Voit aina tarkistaa tilin aitouden www.siunsote.fi/some -sivulta.

Kuvaus- ja julkaisuluvat

Pyydämme some-tileillä julkaistavissa kuvissa esiintyviltä asiakkailta tai potilailta aina kirjallisen suostumuksen kuvaamiseen ja kuvien julkaisemiseen. Alle 18-vuotiaan kuvaamiseen ja kuvan julkaisemiseen lupa täytyy olla huoltajalta. Emme julkaise kuvissa mahdollisesti esiintyvien asiakkaiden tai potilaiden nimiä ilman erillistä lupaa. Kuvissa esiintyvät henkilöt esitetään aina myönteisessä valossa.

Suostumuksen voi peruuttaa milloin tahansa. Jos suostumus peruutetaan, kuvat poistetaan Siun soten tietojärjestelmistä. Jos materiaalia on jo käytetty sähköisessä tai painetussa viestinnässä, kuvan käyttämistä ei voida enää estää siltä osin. Esimerkiksi painettuja esitteitä ei poisteta käytöstä, eikä vanhoja some-postauksia poisteta suostumuksen peruutuksen vuoksi.

Suostumus peruutetaan ottamalla yhteyttä joko kuvausluvan pyytäneeseen tahoon tai kirjaamo@siunsote.fi.

 

Asiakaspalautelinkki

Some-tilit

Siun soten tilit somessa

Siun soten ylläpitämät sosiaalisen median tilit ovat listattuna alla. Pelastuslaitoksen some-tilit: www.siunsote.fi/pelastuslaitos

Päätilit

Facebook (@siunsote)

Instagram (@siunsote)

LinkedIn (@siunsote)

X, ent. Twitter (@siunsote)

TikTok (@siunsote)

YouTube (@siunsote)

Tilien ylläpitäjä: Siun soten viestintäpalvelut

Rekrytointi

Facebook (@siunsotenrekrytointi)

Instagram (@siunsotenrekry)

TikTok (@siunsotenrekry)

Tilien ylläpitäjä: Siun soten rekrytointipalvelut

Yksiköiden tilit

Tilin vastuutaho nimen jälkeen

Instagram

@synnytajoensuussa, naistenkeskus

@akuuttikeskus_siunsote,  24/7 akuuttikeskus

Facebook

Siun sote avustajakeskus, vammaispalvelut: avustajakeskus

somejako