Navigaatiovalikko

Ei ole mitään sivuja, mitä näytetään nykyisellä tasolla.

Siun sote kuva

Murupolku

Siun sote perustietoa

Turvaamme arkeasi, jotta sinä voisit elää sitä

Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Järjestämme lisäksi ympäristöterveydenhuollon palvelut koko maakunnassa lukuun ottamatta Heinäveden kuntaa. Jäsenkuntiamme ovat Joensuu, Kitee, Lieksa, Nurmes, Outokumpu, Kontiolahti, Ilomantsi, Juuka, Liperi, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi ja Heinävesi.

Kuntayhtymä aloitti toimintansa 1.1.2017. Meitä siunsotelaisia on noin 7300.

Tavoitteenamme on tarjota pohjoiskarjalaisille laadukkaat, yhdenvertaiset ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavat palvelut kustannustehokkuutta unohtamatta. Palvelumme löytyvät läheltä sinua ja yhä useammin palvelu tulee kotiisi tai saat sen verkon välityksellä kotisohvallesi. Asiakkaanamme sinulla on myös mahdollisuus valita, missä toimipisteessämme asioit - kotikunnassasi, mökkikunnassasi tai kenties asiointi- ja työmatkasi varrella.

Lähipalvelujen rinnalla meillä toimivat tehokkaat keskitetyt ja koko maakunnan laajuiset palvelut. Pohjois-Karjalan keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala, jonka hoidon laatu, potilasturvallisuus ja tuottavuus ovat ovat kansallisissa vertailuissa huippuluokkaa. Siilaisen kuntoutumiskeskus puolestaan tuottaa lyhytaikaisen mutta vaativan kuntoutuksen palvelut ammattitaidolla kaikille pohjoiskarjalaisille. 

Kehitämme koko ajan palvelujamme, jotta ne olisivat sinulle helposti saatavilla ja saavutettavissa. Haluamme, että pääset nopeasti hoitoon ja saat tarvitsemasi avun riittävän ajoissa. Siksi kehitämme muun muassa terveysasemien toimintaa ja lisäämme kotiinvietäviä sekä ennaltaehkäiseviä palveluja kaikessa toiminnassamme.

Me välitämme sinusta, jotta sinä - pohjoiskarjalainen - voisit hyvin.

Siun sote

somejako