Asiointi kuva

Navigaatiovalikko

Ei ole mitään sivuja, mitä näytetään nykyisellä tasolla.

Ohje suojatun sähköpostin lähettämiseen

Ohje suojatun sähköpostin lähettämiseen

Asiakkaana voit lähettää suojatulla sähköpostilla valokuvan tai lomakkeen, jos olet sopinut siitä etukäteen Siun soten ammattilaisen kanssa.
  1. Jos olet lähettämässä lomaketta, täytä tarvitsemasi lomake ja tallenna se omalle tietokoneellesi tai jos olet lähettämässä hoitoosi liittyvää kuvaa, tallenna ottamasi valokuva puhelimeesi tai tietokoneellesi.
  2. Avaa suojatun sähköpostin linkki valitsemalla sivun lopussa olevasta listauksesta yksikkö, johon sinut on ohjattu lähettämään suojattu sähköposti.
  3. Kirjoita lähettäjäkenttään sähköpostiosoitteesi ja valitse "Jatka"
  4. Valitse "Tunnistaudu", jolloin järjestelmä siirtää sinut tunnistukseen. Tunnistaudu järjestelmään henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiliivarmenteella tai varmennekortilla.
  5. Saat ilmoituksen onnistuneesta tunnistautumisesta. Valitse "Jatka palveluun".
  6. Kirjoita viestikenttään viesti. Mikäli asioit toisen henkilön puolesta, kirjoita viestikenttään sen henkilön nimi ja henkilötunnus, jonka puolesta asioit.
  7. Lisää tarvittaessa täyttämäsi lomake tai ottamasi valokuva viestin liitteeksi kohdasta "Liitetiedostot". Valitse haluamasi tiedosto ja valitse "Liitä". Lopuksi valitse "Lähetä".
  8. Saat ilmoituksen viestin lähettämisen onnistumisesta. Sulje valitsemalla "Lopeta".
  9. Viestisi voidaan tarvittaessa tallentaa Siun soten asiakas- ja potilastietojärjestelmään sekä hallinnon asianhallintajärjestelmään. Lisäksi vastauksen antamisessa voidaan käyttää hyödyksi asiakas- ja potilastietojärjestelmään tai asianhallintaohjelmaan tallennettuja tietoja.

Pohjois-Karjalan keskussairaala  

Terveysasemat

 

Ammattilaisille ja yksityisille palveluntuottajille

Tarkka ohje suojatun sähköpostin lähettämiseen

PDF-lomakkeen täyttäminen