Navigaatiovalikko

Järjestöyhteistyö kuva

Järjestöyhteistyö

Järjestöt ovat hyvinvointialueen tärkeitä yhteistyökumppaneita. Järjestöt täydentävät ja tukevat sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tuottamalla erilaisia hyvinvointia ja terveyttä edistäviä toimintoja alueen asukkaiden hyväksi. Samalla järjestöt tarjoavat asukkaille osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia.

Hyvinvointialueen järjestöyhteistyön tavoitteena on parantaa alueen asukkaiden  hyvinvointia ja terveyttä. Järjestöavustuksilla ja järjestöjen kanssa tehtävillä kumppanuus- ja yhteistyösopimuksilla hyvinvointialue tukee sellaista järjestöjen toimintaa, joka edistää hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta sekä lisää osallisuutta. Lisäksi hyvinvointialue edistää hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä tekevien järjestöjen toimintaedellytyksiä ja vaikuttamismahdollisuuksia.

 

Hyvinvointialueen järjestökahvit

Hyvinvointialueen järjestökahvit ovat kaikille järjestöille ja yhdistyksille avoimia etätapaamisia, jotka järjestetään Teamsin kautta. Järjestökahveilla ei ole virallista esityslistaa, vaan tapaamisessa järjestöjen ja yhdistysten edustajat voivat kysyä matalalla kynnyksellä esimerkiksi hyvinvointialueen järjestöavustuksista ja niiden hakemisesta. Hyvinvointialueen järjestökahveille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Järjestökahveilla on mukana projektisuunnittelija Minna Patama.

Hyvinvointialueen järjestökahvien ajankohdat sekä linkit tapaamiseen:

ke 13.12.2023 klo 16.30-17.30 Aiheena hyvinvointialueen järjestöjen toiminta-avustukset. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

to 11.1.2024 klo 9-10 Aiheena hyvinvointialueen järjestöjen toiminta-avustukset. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

ke 17.1.2024 klo 16.30-17.30 Aiheena hyvinvointialueen järjestöjen toiminta-avustukset. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

 

Ajankohtaista - otsikko järjestöyhteistyö

Ajankohtaista

Järjestöyhteistyö - ajankohtaista

Tapahtumia - otsikko järjestöyhteistyö

Tapahtumia järjestötoimijoille

Tapahtumakalenteri Portlet

Järjestöavustukset - linkki sivulle

Järjestöyhteistyö - yhteystiedot

Yhteystiedot

Maarita Mannelin,
kumppanuuspäällikkö
puh. 013 330 4762
maarita.mannelin(at)siunsote.fi

Minna Patama
projektisuunnittelija, Tulevaisuuden sote-keskushanke
puh. 013 330 4697
minna.patama(at)siunsote.fi

Lähellä yhdistykset nosto Järjestöt sivulla

Tukea, toimintaa, tekemistä yhdistyksissä

 

Lähellä.fi kokoaa tiedot Pohjois-Karjalassa toimivista järjestöistä, yhdistyksistä ja järjestöjen tuottamasta toiminnasta sekä avoimista vapaaehtoistehtävistä. Löydät yhdistykset sekä kunnittain että toimialoittain.

somejako