Asiointi kuva

Asiakasmaksut

Osa 2.-3.2.2021 muodostetuista laskuista on järjestelmävirheen takia lähtenyt asiakkaille kahteen kertaan. Virhe koskee paperilaskuja, e-laskuja, suoramaksuja ja Oma postiin tulevia laskuja. Jos laskun numero ja summa täsmäävät aiemmin saamaasi laskuun, voit itse hävittää toisen laskutulosteen. Tarvittaessa ole yhteydessä laskussa olevaan suoraan numeroon tai asiakasmaksupalvelujen puhelinpalveluun.

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksut ovat samat koko Siun soten alueella.

Suurin osa perittävistä maksuista perustuu asiakasmaksulakiin ja -asetukseen. Osa palveluista, kuten neuvolapalvelut, on asiakkaalle pääosin maksutonta. Osa palveluista on maksutonta alle 18-vuotiaille ja veteraaneille.

Ympäristöterveydenhuollon maksut ovat sivulla Ympäristöterveydenhuolto.

Kysyttävää laskuista tai päätöksistä?

Asiakasvastaanotot asiakasmaksupalveluiden eri toimipisteissä on suljettu toistaiseksi koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Jos sinulla on kysyttävää saamastasi laskusta, ota yhteyttä laskussa näkyvään puhelinnumeroon tai asiakasmaksupalvelujen puhelinpalveluun 013 330 9030 (soittoaika ma klo 8–15 ja ti–pe klo 9–14) .  

Puhelinpalvelun valikko:

1 = keskussairaalan maksut
2 = terveyskeskus- ja hammashoitomaksut
3 = kotihoito- ja perhehoitomaksut
4 = asumispalvelumaksut
5 = terveyskeskuksen vuodeosastomaksut

Saamastasi asiakasmaksua koskevasta päätöksestä voit pyytää lisätietoja henkilöltä, jonka tiedot päätöksessä näkyvät.

Yhteistiedot - asiakasmaksut

Yhteystiedot

Asiakasmaksupalvelu
puh. 013 330 9030
ma klo 8-15 ja ti-pe klo 9-14

Asiakasmaksulaskurit

Asiakasmaksulaskurit

Voit arvioida asiakasmaksusi asiakasmaksulaskurilla Miunpalveluissa. Laskurin ilmoittama tieto ei ole virallinen päätös.

Asiakasmaksulaskuri on käytössä muun muassa asumispalveluissa, kotihoidon, kotisairaanhoidon ja perhehoidon palveluissa.

somejako