Navigaatiovalikko

Ei ole mitään sivuja, mitä näytetään nykyisellä tasolla.

Asiakaspalaute - kuva

Asiakaspalaute

Palautteesi on meille arvokasta. Hyödynnämme saamaamme palautetta, kun kehitämme toimintaamme ja seuraamme toimintamme laatua.

Voit antaa palautetta itsesi tai läheisesi saamasta hoidosta, palvelusta tai muusta toimintaamme liittyvästä asiasta. Kohdista palaute siihen yksikköön, jossa hoito tai palvelu on annettu. Alla olevassa valikossa on kuvattu kunkin toimialueen kattamat palvelut. Kuvauksen alla olevan linkin kautta pääset oikealle palautelomakkeelle. Vaaratapahtumista eli tilanteista, jotka varantavat asiakkaan tai potilaan turvallisuuden, voit tehdä vaaratilanneilmoituksen.

Voit aina antaa palautteesi nimettömänä. Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle.

Käsittelemme palautteet luottamuksellisesti ja pyrimme vastaamaan niihin mahdollisimman pian. Loma-aikoina palautteiden käsittely ja niihin vastaaminen voi viivästyä.

Ethän kirjoita antamasi palautteen yhteyteen henkilötunnuksia tai muita salassa pidettäviä tietoja.

Huomioithan, että palautelomakkeella ei voi perua varattua aikaa. Ohjeet varatun ajan perumiseksi löydät palvelukohtaisilta sivuiltamme.

Asiakaspalaute linkit Avautuva

Haluan antaa palautetta terveys- ja sairaanhoitopalveluista
Haluan antaa palautetta ikääntyneiden palveluista
Haluan antaa palautetta perhe- ja sosiaalipalveluista
Haluan antaa palautetta pelastuslaitoksen palveluista
Haluan antaa palautetta ympäristöterveydenhuollon palveluista
Haluan antaa yleistä palautetta

Asiakaspalaute - jatkuva mittaaminen

Jatkuva asiakaskokemuksen mittaaminen

Asiointisi jälkeen saatamme pyytää palautetta tekstiviestikyselyn avulla. Lähetämme tekstiviestin vain niille asiakkaille, jotka ovat antaneet luvan tekstiviestien lähettämiseen. Tekstiviesti sisältää linkin, jonka kautta palautelomakkeelle pääsee. Tekstiviestillä saapuvaan palautekyselyyn vastaaminen on maksutonta ja vapaaehtoista. Palauteviestit tulevat klo 9.00 ja 20.15 välisenä aikana.

Emme lähetä tekstiviestikyselyä 10–17-vuotiaille. Silloin, kun kyseessä on alle 10-vuotias asiakas, lähetämme tekstiviestin huoltajan puhelinnumeroon.

Tekstiviestitse saapuvaan kyselyyn on mahdollista vastata vain älypuhelimella. Perinteisellä matkapuhelimella kyselyyn vastaaminen ei onnistu. Halutessasi voit aina jättää palautetta yllä olevan palautekanavan kautta.

Yllä olevan palautekanavan ja tekstiviestikyselyn lisäksi käytämme muitakin palautteen keräämisen tapoja. Joissakin yksiköissä keräämme palautetta palvelutapahtuman yhteydessä esimerkiksi tablet-laitteen avulla.

Asiakaspalaute linkit tietosuojaselosteisiin

Linkit saavutettavuusseloste asiakaspalaute

Vaaratilanneilmoitus vapaa teksti asiakaspalautesivulla

Vaaratilanneilmoitus vaaratapahtumasta

Vaaratapahtuma on tilanne, joka vaarantaa asiakkaan tai potilaan turvallisuuden ja aiheuttaa tai voi aiheuttaa asiakkaalle tai potilaalle haittaa.

Jos havaitset omassa tai läheisesi hoidossa vaaratapahtuman, kannattaa asia ottaa heti puheeksi henkilökunnan kanssa. Voit tehdä vaaratapahtumasta myös ilmoituksen sivulla Vaaratilanneilmoitus.

Tyytymättömyys palveluun vapaa teksti asiakaspalautesivulla

Tyytymättömyys palveluun tai hoitoon

Ohjeet lain mukaisen muistutuksen tai kantelun tekemiseen löydät sivulta Tyytymättömyys palveluun tai hoitoon.

somejako