Työkokeiluun Siun sotelle

Työkokeilujaksosta voi olla sinulle hyötyä ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojesi selkiyttämiseksi tai työmarkkinoille paluun tukemiseksi. Työkokeilu antaa sinulle mahdollisuuden näyttää osaamisesi työnanantajalle.

Siun sotessa on noin parisataa työkokeilijaa vuosittain. Heistä iso osa on jatkanut meillä työsuhteessa kokeilujakson jälkeen.

Työkokeiluun hakeminen

Neuvottele ensin työkokeilusta te-palveluissa.

Siun soteen voi hakea työkokeiluun sähköisellä hakemuksella:
Hakemus työkokeiluun Siun sotessa

Työkokeilupaikat

Siun sotella on erilaisia työkokeilumahdollisuuksia. Voit kertoa hakemuksessasi, millaisesta työkokeilupaikasta olisi ensisijaisesti kiinnostunut. Työkokeilupaikkoja ei ole julkisesti nähtävillä, vaan ne räätälöidään ensisijaisesti hakijoiden tilanteen ja tarjolla olevien tehtävien perusteella.

Pääsääntöisesti työkokeilupaikat Siun sotessa ovat erilaisia sosiaali- ja terveyspalvelujen avustavia tehtäviä. Enimmäkseen on tarjolla hoitotyön avustavia tehtäviä erilaisissa yksiköissä.

Hae rohkeasti myös muita tehtäviä, jotka tukisivat osaamisesi kehittämistä! Tavoitteena on löytää tilannettasi parhaiten edistävä työkokeilupaikka.

Sopimus työkokeiluun

Työkokeilusta tehdään sopimus, joka pyritään tekemään mahdollisimman pian sopivan työkokeilupaikan löydyttyä. Työkokeilu voi alkaa aikaisintaan noin viikon päästä sopimuksen allekirjoituksesta. Sopimus tehdään Siun soten työllistämisyksikössä.

Muut työkokeilut

Jos olet kiinnostunut ammatilliseen kuntoutukseen liittyvästä työkokeilusta, voit olla suoraan yhteydessä työyksiköidemme palveluesimiehiin.

Yhteystiedot

Työvoimakoordinaattori Anne Tuovinen
tyollisyysyksikko(at)siunsote.fi
Puh. 013 330 4216