Plastiikkakirurgian pääkuva

Plastiikka- ja yleiskirurgiset palvelut

Tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla on rinta-, ihosyöpä- tai pehmytkudoskasvaimia, palo- ja paleltumavammoja, pehmytkudostulehdus tai haavoja.

Kirurgin vastaanotolla arvioimme tarvitsemasi hoidon, suunnittelemme lisätutkimukset ja jatkoseurannan. Palveluihimme kuuluvat myös haavahoitajan vastaanotto ja toimenpidepoliklinikalla tehtävät toimenpiteet.

Takaamme sinulle ammattitaitoisen, yksilöllisen ja laadukkaan hoidon kaikissa yksiköissämme.

Rintasyövän hoito

Rintasyövän hoidon suunnittelemme moniammatillisessa työryhmässä. Rintasyövässä tyypillisimpiä toimenpiteitä ovat kasvainalueen poisto tarvittaessa rintaa muotoillen tai rinnan poisto. Samassa leikkauksessa tehdään joko vartijaimusolmuketutkimus tai poistetaan imusolmukkeet kainalosta. Teemme rinnan korjausleikkauksia eri menetelmillä, jotka suunnittelemme sinun tarpeidesi pohjalta.

Syöpään sairastuneille järjestämme kaksi kertaa vuodessa ensitietopäivät, joissa saat ajankohtaista tietoa sairaudesta ja tukea sairastumisen aiheuttamassa muuttuneessa elämäntilanteessa.

Kirurgian klinikka

Hoito toteutuu sairaalamme kirurgian klinikassa, johon kuuluvat kirurgian poliklinikka, LEIKO- eli leikkaukseen kotoa -yksikkö, leikkaus- ja anestesiayksikkö, päiväkirurginen yksikkö ja vuodeosasto.

Päiväkirurgia

Päiväkirurgisesti hoidamme potilaat, jotka eivät toimenpiteen laajuuden takia tarvitse seurantaa sairaalassa yön yli. Sairaalassa yöpyvät ne potilaat, joiden vointi vaatii seurantaa sairaalassa toimenpiteen laajuuden tai potilaan yleistilan vuoksi.

Kenelle ja millä ehdoin

Tarvitset lähetteen lääkärin tai hoitajan vastaanotolle. Palvelu on maksullinen.

Toimi näin

Äkillisissä sairaustilanteissa soita Päivystysapuun. Muissa terveyteen liittyvissä tilanteissa ota ensisijaisesti yhteyttä oman alueesi terveysasemaan, josta sinut voidaan ohjata perustutkimuksiin ja tarvittaessa laatia lähete erikoissairaanhoitoon.

Yhteystiedot

Pohjois-Karjalan keskussairaala

Pohjois-Karjalan keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala, joka on jo pitkään ollut yksi Suomen tuottavimmista keskussairaaloista. Sairaalan hoidon laatu ja potilasturvallisuus ovat kansallisissa vertailuissa huippuluokkaa.

Keskussairaalasta löytyvät kaikki tärkeimmät erikoisalat avosydänkirurgiaa ja neurokirurgiaa lukuun ottamatta.


Asiakaspysäköinti

Pysäköintitalo sijaitsee heti sairaalan sisääntulotien vasemmalla puolella. Sairaalan alueella on muutamia pysäköintipaikkoja myös ulkoalueilla. Pääsisäänkäynnin ja päivystyksen edessä on 30 minuutin pysäköintipaikkoja saatto- ja hakuliikenteelle. Sairaalan alueella pysäköinti on pääasiassa maksullista. Alueella on vain muutama maksuton kiekkopaikka ja koko alue on pysäköinnin valvonnan piirissä. Invalidipaikkoja on ulkoalueilla muun muassa pääsisäänkäynnin luona sekä pysäköintitalon 2. kerroksessa.


Pääaulassa on odotustilaa, ilmoittautumisautomaatteja ja infopiste.

Palvelun kielet: suomi, englanti.

Plastiikka- ja yleiskirurgiset palvelut
Kirurgian poliklinikka, A-talo, 1. kerros. Osasto 2B, B-siipi, 2. kerros. Osasto 4K, K-talo, 4. kerros. Anestesia- ja leikkausosasto, A-talo, E-siipi, 2. kerros. Päiväkirurgia, käynti Tikkarinteen puolelta, G-siipi, 1. kerros.

Käyntitiedot

Muut yhteystiedot

Päivystysavun banneri

Pitäisikö lähteä päivystykseen? Soita ensin 116 117

Leikkaukseen terveyskylän linkki

Tietoa, tukea ja ohjeita

Terveyskylän leikkaukseen.fi logo.

Kivunhallintatalo terveyskylän linkki

Tietoa, tukea ja ohjeita

Terveyskylän kivunhallintalon logo.

somejako