Navigaatiovalikko

Ei ole mitään sivuja, mitä näytetään nykyisellä tasolla.

Perhetyö ja kotipalvelu kuva

Perhetyö

Perhetyö on keskustelua ja ohjaamista vanhemmuuteen ja arjen sujumiseen liittyvissä asioissa. Perhetyöllä tuetaan perheen toimintakyvyn vahvistumista ja perheen vuorovaikutustaitoja. Perhetyön tavoitteena on perheen elämänhallinnan ja omien voimavarojen tukeminen ja arjessa selviytymisen vahvistaminen.

Perhetyö voi olla esimerkiksi keskusteluapua, ryhmätoimintaa, harrastuksessa mukana olemista tai muuta perheen tilanteen kannalta tarkoituksenmukaista ammatillista työtä.

Yhteystiedot

Palvelutarpeen arviointitiimi

  • Puhelin
    • Palvelutarpeen arviointitiimi, palvelutarpeenarviointi(at)siunsote.fi
    • +358 13 330 5900

Palvelutarpeen arvioinnin yksikkö vastaa yleisestä sosiaalipalveluihin liittyvästä neuvonnasta ja ohjauksesta, sosiaalihuoltolain 35 §:n mukaisten yhteydenottojen ja lastensuojeluilmoitusten vastaanottamisesta ja käsittelystä sekä uusista sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisista lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinneista.


Jo asiakkuudessa olevat voivat olla yhteydessä suoraan omaan työntekijäänsä lapsiperheiden palveluissa tai lastensuojelussa. Yhteystiedot löytyvät tarvittaessa vaihteesta p. 013 3300, https://www.siunsote.fi/yhteystiedot

Palvelun kieli: suomi.

Perhetyö

Yhteystiedot

  • Aukioloajat
    • Maanantai—Perjantai 9.00—13.00

Nosto Sekasin chat

Sekasin-chat

Sekasin-chat (sekasin.fi)

Sekasin-chat on nuorille suunnattu palvelu. Chat palvelee arkisin 9–24 ja viikonloppuisin 15–24.

Chatin toiminnan ylläpitämisestä vastaa Sekasin Kollektiivi. Sekasin Kollektiivi on MIELI Suomen Mielenterveys ry:n, Suomen Punaisen Ristin, Setlementtiliiton ja SOS-Lapsikylän koordinoima yhteenliittymä.

lasten, nuorten ja perheiden yhdistykset linkki

Toimintaa ja tukea yhdistyksissä

jelli.fi

somejako