Asiointi kuva

Palvelusetelituottajat

Palvelusetelituottajahakemusten käsittely on tällä hetkellä ruuhkautunut. Käsittelyn nopeuttamiseksi täytäthän kaikki hakemuksen vaaditut kohdat huolellisesti ja ajantasaisin tiedoin.

Ennen hakeutumista tutustu huolellisesti palvelusetelisääntökirjaan, joka sisältää kaksi osaa: yleisen osan ja palvelukohtaisen osan. Yleinen osa on erillinen asiakirja, jonka vaatimukset koskevat kaikkia Siun soten palvelusetelituottajia ja -toimintaa. Palvelukohtainen osa sisältää yksityiskohtaisempia vaatimuksia kyseisellä palvelusetelillä tuotettavalle palvelulle. Palveluntuottaja sitoutuu noudattamaan palvelusetelisääntökirjojen vaatimuksia palvelusetelituottajana toimiessaan.

 

Hakeutuminen

Hakemuksen liitteenä tulee olla kaikki vaadittavat lakisääteiset sekä palvelukohtaiset asiakirjat, jotka on mainittu sääntökirjoissa.

Palvelusetelituottajaksi voi hakeutua jatkuvasti ja hakeutuminen tapahtuu Palse.fi-portaalin kautta.

Hakemuksen käsittelyaika on noin yksi kuukausi (1 kk) hakemuksen saapumisesta. Mikäli hakemus tai hakemuksen liitteenä olevat asiakirjat ovat puutteelliset, lähettää Siun sote lisätietopyynnön palveluntuottajalle portaalin kautta. Puutteellisesti täytetty hakemus jatkaa käsittelyaikaa.

Palveluseteli yhteystiedot

Yhteystiedot

palveluseteli(at)siunsote.fi

Erityisasiantuntija
Sonja Ilves
Puh. 013 330 4437
sonja.ilves(at)siunsote.fi

Palvelusetelisuunnittelija
Heidi Mikkonen
Puh. 013 330 8335

Palvelusetelisuunnittelija
Pia Isohella
Puh. 013 330 4439
 

Palvelusetelituottajaksi hakeutuminen lomake

somejako