Navigaatiovalikko

Ei ole mitään sivuja, mitä näytetään nykyisellä tasolla.

Työpaikat työkokeilu pääkuva

Oppisopimus

Oppisopimus uudelle Siun soten työntekijälle

Jos olet kiinnostunut opiskelemaan oppisopimuksella hyvinvointialueellamme, hae sellaisia avoimia työpaikkoja, jotka tukevat omaa opiskelusuunnitelmaasi. Opiskelijalle sopivia haettavia työpaikkoja ovat määräaikaiset lähihoitajan tai hoiva-avustajan tehtävät.

 

Järjestämme keskitetyt oppisopimushaut ikääntyneiden palveluihin sekä vammaispalveluihin. Avaamme haut tarpeen mukaan keväällä ja/tai syksyllä. Seuraa ilmoitteluamme ja avoimia työpaikkojamme.

Seuraava oppisopimushaku:

 

Päättyneet oppisopimushaut:

  • ikääntyneiden palveluihin 2.5. - 16.5.2024. Koulutus alkaa syksyllä 2024. Hakijoita 63.

 

Oppisopimus Siun soten työntekijöille

Jos olet jo meillä töissä, keskustele oppisopimuksella suoritettavasta täydennyskoulutuksesta ensisijaisesti lähiesihenkilösi kanssa.

 

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelevan terveiset tässä sinulle: 

"Hain oppisopimuskoulutukseen, koska olen ollut työelämässä jo usean vuoden ja työelämässä halusin pysyäkin. Olin kuitenkin halunnut jo pitkään opiskella uuden ammatin ja mikäpä sen parempi tilaisuus, kun tehdä töitä ja opiskella ammattia samalla. Aloitin oppisopimuskoulutuksen tammikuun lopussa 2021. Vaikka opinnot ovat vasta aika alussa, työpaikasta on kerennyt tulla jo runsaasti käytännön kokemusta. Olen tehnyt joitakin koulun kursseja. Erityisesti oppisopimuskoulutuksessa pidän siitä, että saan palkkaa ja koulupäiviä on välillä."

Työvoimakoordinaattorin yhteystiedot

Yhteystiedot

Siun sote
Rekrytointipalvelut
Puh. 013 330 4216
Torikatu 18 A, 3. krs
80100 Joensuu
rekry(at)siunsote.fi

somejako