Muiden alojen opiskelijat ja harjoittelijat

Hammaslääketiede

Hammaslääketieteen opintoihin kuuluvan syventävän käytännön harjoittelun voi suorittaa Siun soten terveysasemilla. Avoinna olevat harjoittelupaikat julkaistaan Hammaslääkäriliiton verkkosivuilla.

Logopedia

Jos opiskelet yliopistossa puheterapeutiksi ja olet kiinnostunut harjoittelusta Siun sotessa, täytä harjoitteluhakemus. Otamme yhteyttä, kun hakemuksesi on saapunut. Lisätietoja rekrytointisuunnittelijalta.

Psykologia

Psykologiopiskelijoiden harjoittelupaikkoja voi hakea vuosittain keskitetyn haun kautta toukokuussa. Haku koskee seuraavaa vuotta. Jos paikkoja jää vapaaksi, järjestetään lokakuussa taydentävä haku. Lisätietoja rekrytointipalveluista.

Sosiaalityö

Jos opiskelet yliopistossa sosiaalityöntekijäksi ja olet kiinnostunut harjoittelusta Siun sotessa, täytä harjoitteluhakemus. Otamme yhteyttä, kun hakemuksesi on saapunut. Lisätietoja rekrytointisuunnittelijalta.

Työkokeilu

Siun soteen voit tulla työvoimapalvelun työkokeiluun. Jätä hakemus työkokeiluun tästä. Lisätietoja työvoimakoordinaattorilta.

TET-työelämään tutustuminen

Siun sote tekee yhteistyötä alueensa peruskoulujen kanssa ja tarjoaa oppilaille mahdollisuuden tulla TET-työelämään tutustumisjaksolle eri yksiköihin. Lisätietoja rekrytointisihteeriltä. 

Siviilipalvelus

Siun soten avoimet siviilipalveluspaikat ovat siviilipalveluskeskuksen sivuilla. Siun soten palveluspaikkanumero on 3435. Lisätietoja rekrytointisihteeriltä.

Yhteystiedot

Siun sote
Rekrytointipalvelut
Puh. 013 330 4216
Torikatu 18 A, 3. krs
80100 Joensuu
rekry(at)siunsote.fi

Seuraa työmahdollisuuksiamme somessa:

Siun soten rekrytoinnin facebook-sivutSiun soten LinkedIn-sivut