Työpaikat kuva

Muut alat

Muiden alojen opiskelijat ja harjoittelijat

Hammaslääketiede

Hammaslääketieteen opintoihin kuuluvan syventävän käytännön harjoittelun voi suorittaa Siun soten terveysasemilla. Avoinna olevat harjoittelupaikat julkaistaan Hammaslääkäriliiton verkkosivuilla.

Logopedia

Jos opiskelet yliopistossa puheterapeutiksi ja olet kiinnostunut harjoittelusta Siun sotessa, täytä harjoitteluhakemus. Otamme yhteyttä, kun hakemuksesi on saapunut. Lisätietoja rekrytointipalveluista.

Psykologia

Psykologiopiskelijoiden harjoittelupaikkoja voi hakea vuosittain keskitetyn haun kautta toukokuussa. Haku koskee seuraavaa vuotta. Jos paikkoja jää vapaaksi, järjestetään lokakuussa taydentävä haku. Lisätietoja rekrytointipalveluista.

Sosiaalityö

Jos opiskelet yliopistossa sosiaalityöntekijäksi ja olet kiinnostunut Siun sotesta harjoittelupaikkana, voit hakea meille palkattomaan harjoitteluun tai syventävään palkalliseen harjoitteluun. Tarjoamme sinulle kollegoiden tuen ja ohjauksen sekä monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa harjoittelusi. Lisätietoja rekrytointipalveluista.

Siviilipalvelus

Siun soten avoimet siviilipalveluspaikat ovat siviilipalveluskeskuksen sivuilla. Siun soten palveluspaikkanumero on 3435. Lisätietoja hr-sihteeriltä: hr(at)siunsote.fi

Työpaikat yhteystiedot

Yhteystiedot

Siun sote
Rekrytointipalvelut
Torikatu 18 A, 3. krs
80100 Joensuu
Puh. 013 330 4216 
(vastaamme puheluihin arkisin klo 10-14)
rekry(at)siunsote.fi


Seuraa työmahdollisuuksiamme somessa:

Siun soten rekrytoinnin facebook-sivutSiun soten LinkedIn-sivut Siun soten rekrytoinnin instagram sivut

somejako