PKKS ulkokuva

Kun lähdet sairaalasta

Kotiutuminen sairaalan osastolta tai toimenpideyksiköstä suunnitellaan ennakkoon mahdollisimman hyvin, jotta mahdollinen jatkohoito, kotihoito tai muut kotona tarvittavat tukitoimet olisivat kunnossa sairaalasta lähtiessä.

  • Kun olet kotiutumassa sairaalasta, saat mukaasi tarvittavat kotihoito-ohjeet, lääkemääräykset, todistukset ja tiedon mahdollisesta jälkitarkastuksesta.
  • Muista ottaa lähtiessäsi mukaan kaikki henkilökohtaiset tavarasi.
  • Jos tarvitset saattajan kotimatkalle, se kannattaa sopia etukäteen esimerkiksi sukulaisen tai ystävän kanssa.
  • Suunnittele miten matkustat kotiin.

Lasku

Lasku hoitojaksosta tai -käynnistä lähetetään kotiin.

Anna palautetta hoidosta

Toivomme että annat palautetta saamastasi hoidosta osastoilla ja poliklinikoilla. Palautetta voi antaa suoraan osastolla tai sähköisellä asiakaspalautelomakkeella https://www.siunsote.fi/asiakaspalaute.

Asiakaspalaute tekstiviestillä

Tekstiviestipalaute

Saatamme kysyä palautetta asiointisi yhteydessä tekstiviestikyselyllä. Tekstiviesti lähetään vain asiakkaille, jotka ovat antaneet luvan viestin lähettämiselle. Tekstiviestiin vastaaminen on maksutonta ja vapaaehtoista. Kysymme palautetta klo 9–20.15 välisenä aikana. Tekstiviestipalautekyselyä emme lähetä 10–17-vuotiaille. Alle 10-vuotiaiden tekstiviestipalautekysely lähetetään huoltajan numeroon.

Kyselyyn voi vastata älypuhelimella. Kyselyyn vastaaminen ei ole mahdollista perinteisellä matkapuhelimella, mutta voit halutessasi jättää palautetta alla olevan palautekanavan kautta.

somejako