Ammattilaiset kuva

Yksityiset tukipalvelutuottajat

Tukipalvelurekisterissä oleva palveluntuottaja voi myydä sosiaalihuoltolain mukaisia tukipalveluja arvonlisäverottomana henkilöille, joiden tukipalvelujen tarve on todettu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilön arvioimana.

Tukipalveluja ovat ateria-, asiointi-, kauppa-, kylvetys-, saattaja-, siivous- ja ulkoilupalvelut sekä pihatyöt. Myös vammaispalvelulain mukaista henkilökohtaista apua antavat yritykset rekisteröidään tukipalvelurekisteriin.

Tukipalvelurekisteriin hakeudutaan sähköisesti Miunpalvelut järjestelmän kautta. Palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Hakeutumisesta on laadittu erillinen ohje, johon suosittelemme tutustumaan ennen sähköisen hakemuksen täyttämistä. Ohjeessa on esimerkiksi vähimmäisosaamisvaatimukset tukipalvelun tuottamiseen.

Tukipalvelurekisteröinti tehdään noin kuukauden (1 kk) kuluessa hakemuksen saapumisesta. Mikäli hakemus on puutteellinen, Siun sote lähettää palveluntuottajalle hakemuksen täydennettäväksi Miunpalvelujen kautta. Puutteellisesti täytetty hakemus jatkaa käsittelyaikaa.

Palveluntuottaja saa kirjallisen ilmoituksen rekisteröinnistä, kun hakemus liitteineen on käsitelty.

Siun soten rekisteröimät tukipalvelutuottajat (pdf)

Kotipalvelun tukipalvelutuottajat - yhteystiedot

yhteystiedot

Sähköposti: tukipalvelurekisteri(at)siunsote.fi

Hallinnon sihteeri Sonja Ilves
puh. 013 330 8946
sonja.ilves(at)siunsote.fi

Palvelujohtaja Hannele Komu
puh. 013 330 6692
hannele.komu(at)siunsote.fi

Palvelujohtaja Marke Varis
puh. 013 330 7134
marke.varis(at)siunsote.fi

somejako