Asiointi kuva

Kotihoidon tukipalvelujen palveluseteli

Kotihoidon tukipalveluja ovat ateria-, vaatehuolto- ja siivouspalvelut sekä sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut. Näitä ovat esimerkiksi ulkoilu- ja saattaja-apu.

Kotihoidon tukipalvelujen sääntökirjan laatuvaatimuksia noudatetaan myös omaishoidon lakisääteisen vapaapäivän sekä rintamaveteraanien tukipalvelu palveluseteleissä.

Asiakas maksaa omavastuuosuutena kotihoidon tukipalvelusetelin ja palveluntuottajan palvelulleen määrittämän hinnan erotuksen.

Kotihoidon tukipalvelun sääntökirjassa on määritelty tarkemmin palvelun sisältö ja laatuvaatimukset.

Valitse palvelusetelituottaja

Valitse palvelusetelituottaja

Kun olet saanut palvelusetelin, vertaile Siun soten hyväksymiä palvelusetelituottajia ja valitse itsellesi sopivin. Ota yhteyttä valitsemaasi palvelusetelituottajaan. Palvelusetelituottaja tekee kanssasi sopimuksen, johon kirjataan keskeiset sovitut asiat, oikeudet ja velvollisuudet. Sopimus kuuluu kuluttajasuojalain piiriin. 

Palveluntuottajalle kotihoidon tukipalvelut

Palvelusetelillä tuotettavassa kotihoidon tukipalveluissa asiakas valitsee itse palveluntuottajan Siun soten hyväksymien palvelusetelituottajien listalta.

Siun soten hyväksymät kotihoidon tukipalveluiden palvelusetelituottajat

Palvelusetelituottajalle

Hakeudu palvelusetelituottajaksi miunpalvelut.fi-palvelun kautta ja liitä hakemukseen sääntökirjassa mainitut liitteet.

Kotihoidon tukipalvelujen sääntökirja koostuu kahdesta osasta, yleinen ja palvelukohtainen osa. Sääntökirjasta löydät vaatimukset palveluntuottamiselle, joten lue sääntökirja huolellisesti ennen palveluntuottajaksi hakeutumista.

Yhteystiedot kotihoidon tukipalvelujen palveluseteli

Yhteystiedot

somejako