Asiointi kuva

Kotipalvelun tukipalvelujen palveluseteli

Kotipalvelun tukipalveluja ovat ateria-, vaatehuolto- ja siivouspalvelut sekä sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut, esimerkiksi ulkoilu- ja saattaja-apu.

Kotipalvelun tukipalvelujen palveluseteli

Siun sotessa käytössä oleva kotipalvelun tukipalvelujen palveluseteli on kohdennettu ensisijaisesti veteraaneille ja omaishoidon tukea saaville sekä yli 65-vuotiaille asiakkaille, joilla toimintakykyrajoitteet estävät kotipalvelun tukipalvelutehtävistä suoriutumisen ja heikko taloudellinen tilanne ei mahdollista kotipalvelun tukipalvelujen ostamista palveluntuottajalta ilman palveluseteliä. Asiakkaan kotipalvelun tukipalvelujen tarpeen arvioi ja palvelusetelin myöntää Siun soten viranhaltija. Seniorineuvonta Ankkuri antaa lisätietoja asiakkaille ja heidän läheisilleen kotipalvelun tukipalvelujen palvelusetelistä. Seniorineuvonta Ankkurin puh. 013 330 2890 (soittoajat arkisin klo 8-16) ja sähköposti seniorineuvonta.ankkuri(at)siunsote.fi

Valitse palvelusetelituottaja

Kun olet saanut palvelusetelin kotipalvelun tukipalveluihin, tutustuthan palvelusetelin mukana tulleeseen kirjalliseen ohjeeseen sekä palvelupäätökseen, ennen kuin käytät palveluseteliä. Mikäli sinulla herää kysyttävää palvelusetelistä tai palvelusetelillä myönnetystä palvelusta, olethan yhteydessä sinulle nimettyyn omatyöntekijään tai Seniorineuvonta Ankkuriin. Vertaile Siun soten hyväksymiä kotipalvelun tukipalvelujen palvelusetelituottajia ja valitse itsellesi sopivin palvelusetelituottaja. Huomioithan, että kaikki palvelusetelituottajat eivät tuota kaikkia kotipalvelun tukipalveluja. Ota yhteyttä valitsemaasi palvelusetelituottajaan. Palvelusetelituottaja tekee kanssasi kirjallisen sopimuksen palvelusetelipalvelusta. Palvelusetelillä ostamasi palvelut kuuluvat kuluttajasuojalain piiriin. 

Palvelusetelituottajalle

Kotipalvelun tukipalvelujen palvelusetelipalveluja tuottava palveluntuottaja tulee olla hyväksytty Siun soten tukipalvelurekisteriin ennen kuin palvelusetelituottajahakemusta voidaan aloittaa tarkastamaan. Mikäli palveluntuottaja ei ole hyväksytty Siun soten tukipalvelurekisteriin, tulee palveluntuottajan hakeutua tukipalvelurekisteriin. Lisätietoja Siun soten tukipalvelurekisteristä ja hakeutumisesta.

Hakeudu palvelusetelituottajaksi miunpalvelut.fi- palvelun kautta ja liitä hakemukseen sääntökirjassa vaaditut liitteet.

Kotipalvelun tukipalvelujen sääntökirja koostuu kahdesta osasta, yleinen ja palvelukohtainen osa. Sääntökirjasta löydät vaatimukset palveluntuottamiselle, joten lue sääntökirja huolellisesti ennen palvelusetelituottajaksi hakeutumista.

Yhteystiedot kotihoidon tukipalvelujen palveluseteli

Yhteystiedot

somejako