Työpaikat kuva

Harjoittelupaikan varaaminen ja peruminen

Varmista, että oppilaitoksellasi on voimassaoleva koulutusyhteistyösopimus Siun soten kanssa. Jos et löydä oppilaitoksesi tietoja, voit tehdä varauksen Jobiilissa, mutta ole yhteydessä opetuskoordinaattoriin heti varauksen tehtyäsi. Harjoittelujaksosi mahdollistuu vasta, kun olemme tehneet sopimuksen oppilaitoksesi kanssa. 

Tärkeä muistaa varausta tehdessä

Ammattikorkeakouluopiskelijat: 

Ammattikorkeakouluopiskelijat varaavat harjoittelujaksot Jobiili-järjestelmän kautta. Opastuksen ohjelmaan saat ammattikorkeakoulun Jobiili-yhteyshenkilöltä. Lue huolellisesti Jobiili-ilmoituksemme ja tee varaus ohjeiden mukaan. Ilmoituksessa on myös tietoa ja ohjeita harjoittelun aloittamiseen liittyen. 

Muista päivittää CV, kun varaat harjoittelujakson. Haluamme sinusta, opinnoistasi, aiemmista harjoitteluista ja työkokemuksestasi ajantasaiset tiedot. Opettajasi tarkistaa varauksesi ajankohdan ja paikan sekä vahvistaa varauksen. Opettajan vahvistuksen jälkeen saamme tiedot varauksestasi ja CV:si. 

Toisen asteen opiskelijat: 

Pohjois-Karjalan ammatillisten oppilaitosten opiskelijat varaavat työssäoppimispaikat oppilaitoksen työssäoppimispaikkoja koordinoivan opettajan kautta.
Pohjois-Karjalan ulkopuolelta tulevat opiskelijat tiedustelevat työssäoppimispaikkoja opetuskoordinaattorilta. 

Kun jaksosi on vahvistettu, sovi jakson aloituksesta ja käytännöistä toimintayksikön opiskelijayhdyshenkilön kanssa 3 viikkoa ennen jakson alkua.Tuo päivitetty CV ohjaajallesi jakson ensimmäisenä päivänä. Haluamme sinusta, opinnoistasi, aiemmista harjoitteluista ja työkokemuksestasi ajantasaiset tiedot. 

Harjoittelujakson peruminen 

Harjoittelujakso tulee perua hyvissä ajoin, vähintään kuukausi ennen jakson alkua. Ilmoita jakson peruuntumisesta puhelimitse tai sähköpostilla toimintayksikön opiskelijayhdyshenkilölle ja opetuskoordinaattorille.

Yhteystiedot Opiskelijat Sosiaali- ja terveysala

Yhteystiedot

Hanna-Mari Näätänen
Osaamisen kehittämisen asiantuntija
Puh. 013 330 3338
hanna.naatanen(at)siunsote.fi

Sari Salminen
Osaamisen kehittämisen asiantuntija
Puh. 013 330 3824
sari.salminen(at)siunsote.fi

somejako