Eläinlääkärit sivun pääkuva

Eläinlääkärit

Huom! Soita ennen kuin tulet eläinlääkärille. Vastaanotot vain ajanvarauksella. Vastaanotolle eläimen kanssa voi tulla vain yksi ihminen. Eläinlääkärivastaanotolla asioivien asiakkaiden toivotaan käyttävän kasvomaskia, jos se on henkilölle mahdollista.
Usein kysyttyä: Eläimet ja koronavirus COVID-19 ruokavirasto.fin sivuilla.

Eläinlääkäripäivystys virka-ajan ulkopuolella

  • Ilomantsi, Joensuu, Kontiolahti: puh. 0100 84500
  • Liperi, Outokumpu, Polvijärvi: puh. 0100 84501
  • Juuka, Lieksa, Nurmes: puh. 0100 84503
  • Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi: puh. 0100 84502

 

Eläinlääkäripäivystys on tarkoitettu vain kiireellistä eläinlääkäriapua tarvitseville potilaille, joiden hoito ei voi odottaa arkipäivään.

Jos puhelu ohjautuu vastaajaan, jätä viesti. Eläinlääkäri soittaa takaisin mahdollisimman pian. Mikäli eläinlääkäri ei ole ottanut yhteyttä puolen tunnin sisällä, soitathan uudestaan.

Puhelun hinta on 1,53 €/minuutti + pvm/mpm arkisin klo 16–22, sekä lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 08–22. Yöaikaan klo 22–08 puhelun hinta on 3,00 €/minuutti + pvm/mpm.

 

Eläinlääkärin käynti- ja toimenpidepalkkioihin tulee arkisin klo 17-22, lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 8-22 välisenä aikana 50 % korotus. Yöaikaan klo 22-8 korotus on 100 %.

 

Eläinlääkärivastaanotot ja ajanvaraus

Muutoksia Ympäristöterveydenhuollon palveluissa ja toiminnassa koronavirustilanteesta johtuen

Eläinlääkäripalvelut jatkuvat, mutta vastaanotolla voi asioida toistaiseksi vain ajanvarauksella. Asiakkaiden tulee siis soittaa ennen kuin tulee paikalle, eikä flunssaoireisena pidä tulla eläinlääkärillekään. Eläimen kanssa vastaanotolle voi tulla vain yksi ihminen. 

 

Eläinlääkärimme noudattavat valtakunnallista kunnallisten eläinlääkärien taksaa:
Kunnallinen eläinlääkäritaksa 1.6.2022 alkaen. Hintoihin lisätään arvonlisävero. Lisäksi peritään klinikkamaksu 6-25 €/käynti sis. alv 24 %, maksutaksa.

Varattu vastaanottoaika on peruttava viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Jos asiakas jättää tulematta varattuna aikana, veloitetaan häneltä 31,70 € + alv 24%.

 

Heinäveden ympäristöterveydenhuollon palveluista vastaa Keski-Savon Ympäristötoimi https://keskisavonymparistotoimi.fi/elainlaakintahuolto/

 

Yhteystiedot

Ilomantsin terveysasema

Saat omalta terveysasemaltasi perusterveydenhuollon palveluja. Terveysasemalle voi hakeutua mm. lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolle. Terveysasema on ensisijainen hoitopaikkasi, ja sieltä sinut voidaan tarvittaessa lähettää edelleen jatkotutkimuksiin ja -hoitoihin.


Jos tarvitset kiireellistä hoitoa, esimerkiksi tapaturman takia, voit mennä myös suoraan keskussairaalan yhteispäivystykseen. Suosittelemme kuitenkin, että soitat ensiksi terveysasemallesi. Iltaisin ja viikonloppuisin terveysasemat ovat kiinni. Silloin äkilliset sairaudet ja tapaturmat hoidetaan keskussairaalan yhteispäivystyksessä.

Palvelun kielet: suomi, englanti.

Käyntitiedot

somejako