Palveluseteli kuva terveydenhoitopalvelut

Ajokorttitodistuksen palveluseteli

Ajokorttitodistus palveluseteli on vaihtoehto Siun soten terveysasematoiminnan omana toimintana järjestetylle palvelulle. Palveluseteli voidaan myöntää Siun soten alueella asuvalle yli 18-vuotiaaalle asiakkaalle.

Kuntayhtymä on velvollinen huolehtimaan siitä, että sen asukas tai terveyskeskuksen potilas saa terveydentilaansa koskevan todistuksen tai lausunnon silloin, kun todistuksen tai lausunnon tarve perustuu terveydenhuoltolakiin (1326/2010), taikka on asukkaan tai potilaan hoidon, toimeentulon, opiskelun tai muun vastaavan syyn kannalta välttämätöntä.

Ajokortin hankkimiseen ja uusimiseen tarvitaan liitteeksi ajokorttitarkastuksesta saatava lääkärintodistus (Lääkärinlausunto ajokyvystä F122).

 

Tällä hetkellä palvelusetelituottajien hakeutuminen on käynnissä. Ajokorttitodistus palveluseteleitä pyritään aloittamaan myöntämään asiakkaille 10.1.2022 alkaen.

 

 

Valitse palvelusetelituottaja

Valitse palvelusetelituottaja

Kun olet saanut palvelusetelin kotipalvelun tukipalveluihin, tutustuthan palvelusetelin mukana tulleeseen kirjalliseen ohjeeseen sekä palvelupäätökseen, ennen kuin käytät palveluseteliä. Mikäli sinulla herää kysyttävää palvelusetelistä tai palvelusetelillä myönnetystä palvelusta, olethan yhteydessä sinulle nimettyyn omatyöntekijään tai Senorineuvonta Ankkuriin. Vertaile Siun soten hyväksymiä kotipalvelun tukipalvelujen palvelusetelituottajia ja valitse itsellesi sopivin palvelusetelituottaja. Huomioithan, että kaikki palvelusetelituottajat eivät tuota kaikkia kotipalvelun tukipalveluja. Ota yhteyttä valitsemaasi palvelusetelituottajaan. Palvelusetelituottaja tekee kanssasi kirjallisen sopimuksen palvelusetelipalvelusta. Palvelusetelillä ostamasi palvelut kuuluvat kuluttajasuojalain piiriin. 

 

Linkki ajokorttitodistuksen palvelusetelituottajat

Palvelusetelillä tuotettavassa ajokorttitodistus palvelusetelissä asiakas valitsee itse palvelusetelituottajan Siun soten hyväksymien palvelusetelituottajien listalta (listaan tulee linkki myöhemmin).

Ajokorttitodistuksen palvelusetelituottajan ohjeet

Palvelusetelituottajalle

Hakeudu palvelusetelituottajaksi miunpalvelut.fi-palvelun kautta ja liitä hakemukseen sääntökirjassa mainitut liitteet.

Ajokorttitodistus palvelusetelisääntökirja koostuu kahdesta osasta, yleisestä ja palvelukohtaisesta osasta. Sääntökirjasta löydät vaatimukset palveluntuottamiselle, joten lue sääntökirja huolellisesti ennen palvelusetelituottajaksi hakeutumista.

Linkki Ajokorttitodistuksen palveluseteli yhteystiedot

Yhteystiedot

somejako