Palveluseteli kuva terveydenhoitopalvelut

Ajokorttitodistuksen palveluseteli

Ajokorttitodistus palveluseteli on vaihtoehto Siun soten terveysasematoiminnan omana toimintana järjestetylle palvelulle. Palveluseteli voidaan myöntää Siun soten alueella asuvalle yli 18-vuotiaaalle asiakkaalle.

Hyvinvointialue on velvollinen huolehtimaan siitä, että sen asukas tai terveyskeskuksen potilas saa terveydentilaansa koskevan todistuksen tai lausunnon silloin, kun todistuksen tai lausunnon tarve perustuu terveydenhuoltolakiin (1326/2010), taikka on asukkaan tai potilaan hoidon, toimeentulon, opiskelun tai muun vastaavan syyn kannalta välttämätöntä.

Ajokortin hankkimiseen ja uusimiseen tarvitaan liitteeksi ajokorttitarkastuksesta saatava lääkärintodistus (Lääkärinlausunto ajokyvystä F122).

Valitse palvelusetelituottaja

Kun olet saanut palvelusetelin, vertaile Siun soten hyväksymiä palvelusetelituottajia ja valitse itsellesi sopivin. Ota yhteyttä valitsemaasi palvelusetelituottajaan. Palvelusetelituottaja tekee kanssasi sopimuksen, johon kirjataan keskeiset sovitut asiat, oikeudet ja velvollisuudet. Sopimus kuuluu kuluttajasuojalain piiriin.

Palvelusetelillä tuotettavassa ajokorttitodistus palvelusetelissä asiakas valitsee itse palvelusetelituottajan Siun soten hyväksymien palvelusetelituottajien listalta (listaan tulee linkki myöhemmin).

Palvelusetelituottajalle

Hakeudu palvelusetelituottajaksi miunpalvelut.fi-palvelun kautta ja liitä hakemukseen sääntökirjassa mainitut liitteet.

Ajokorttitodistus palvelusetelisääntökirja koostuu kahdesta osasta, yleisestä ja palvelukohtaisesta osasta. Sääntökirjasta löydät vaatimukset palveluntuottamiselle, joten lue sääntökirja huolellisesti ennen palvelusetelituottajaksi hakeutumista.

Linkki Ajokorttitodistuksen palveluseteli yhteystiedot

Yhteystiedot

somejako