Uutisarkisto 2017

Ikäihmisten asumispalvelujen kilpailutus valmistui

Siun sote on kilpailuttanut ikäihmisten tehostetun palveluasumisen ja palveluasumisen ostopalvelut Pohjois-Karjalan ja Heinäveden alueella. Uusi sopimuskausi alkaa vuoden 2018 alussa.

Ikäihmisten toimialueen uuden vuoden kahvit palveluseteli- ja asumispalveluyrittäjille ja yhteistyökumppaneille 23.1.2018

Huom! Tilaisuuden aika on muuttunut! Yrittäjille suunnatussa tilaisuudessa ajankohtaista tietoa palveluseteliasioista sekä asumispalvelujen kilpailutuksesta. Ilmoittautuminen ti 16.1. mennessä.

Teknologia tuo lisäturvaa ikäihmisen kotona asumiseen

Joulukuussa alkavassa kokeilussa parisenkymmentä kotihoidon asiakasta saa kokeiltavakseen uutta teknologiaa, jolla voidaan seurata asiakkaan terveydentilaa ja havaita nopeasti voinnin heikkeneminen.

Siun soten eläinlääkärien yhteisvastaanotto Liperin Käsämässä aloittaa toimintansa

Kunnan- ja kaupungineläinlääkärit Liperistä ja Outokummusta muuttavat joulukuussa yhteisvastaanotolle Liperin Käsämään.

Joensuussa tietojenkäsittelytieteen opiskelijat pääsevät sote-datan kimppuun

itä-Suomen yliopiston tietojenkäsittelytieteen opiskelijat pääsevät tekemään opinnäytetöitä Siun soten toiminnan ja talouden tunnusluvuista syntyvästä sosiaali- ja terveysdatasta.

Terveysasemien ja muiden Siun soten toimipisteiden aukioloajat joulukuussa

Osa Siun soten toimipisteistä on suljettu itsenäisyyspäiväviikolla (vk 49) sekä joulun ja uuden vuoden välisinä päivinä viikolla 52 (27.–29.12.2017). Katso oman kuntasi toimipaikkojen...

Ensimmäiset influenssatapaukset ovat varmistuneet Siun soten alueella

Varsinainen influenssaepidemia ei ole vielä alkanut ja kausi-influenssarokotteen ehtii vielä ottaa. Rokotuksen voi ottaa yleisinä rokotuspäivinä ilman ajanvarausta tai varata ajan omalle...

Ikäihmisten asumispalvelujen kilpailutus on loppusuoralla

Ikäihmisten asumispalvelut valitaan aina asiakkaan palvelutarpeen perusteella. Kilpailutuksen takia ei kenenkään nykyinen asuinpaikka vaihdu, vaan se koskee uusia asiakkaita 1.1.2018 alkaen.

Asiakas saa jatkossa tekstiviestin hammashoitolaan varatusta ajasta

Tekstiviestillä muistutetaan vastaanottoajasta, josta asiakas on jo ennen tekstiviestiä saanut tiedon muulla tavoin. Uusi palvelu on asiakkaalle maksuton.

Vesivuoto Pohjois-Karjalan keskussairaalan A-siivessä

Vesi vahingoitti yhden tietoliikennejakamon aluetta, minkä vuoksi muutamien yksiköiden potilaskutsujärjestelmässä ja tietojärjestelmissä on häiriöitä. Potilasturvallisuus ei ole vaarantunut.
Näytetään tulokset 11 - 20 / 97
Merkintöjä per sivu 10
jostakin 10

Uutisarkistot: 2018, 2017, 2016, 2015