Ajankohtaista

Uutisarkistot: 2018, 2017, 2016, 2015

Valtaosa Siun soten aikuissosiaalityön asiakaspalautekyselyyn vastanneista koki saaneensa sosiaalitoimistosta sieltä hakemaansa palvelua

Valtaosa Siun soten aikuissosiaalityön asiakaspalautekyselyyn vastanneista koki saaneensa sosiaalitoimistosta sieltä hakemaansa palvelua

Syksyllä 2018 toteutettuun kyselyyn vastanneet asiakkaat olivat sosiaalitoimiston palveluissa tyytyväisimpiä heille varatun ajan riittävyyteen ja saamaansa asialliseen kohteluun. Myös sosiaalitoimiston sijaintiin ja sieltä saadun palvelun asiantuntevuuteen oltiin jokseenkin tyytyväisiä.

Heikoimmat arviot palautetta antaneilta asiakkailta sai puolestaan sosiaalitoimistojen puhelinaikojen riittävyys. Myös tiedonsaantia sosiaalitoimiston palveluista ja mahdollisuuksia ottaa nopeasti yhteyttä sosiaalityöntekijään sekä sosiaalitoimiston tilojen viihtyvyyttä ja aukioloaikoja voisi vielä parantaa.

Aikuissosiaalityön asiakaspalautekysely on toteutettu jo useampana vuonna ja palautetta tullaan keräämään jatkossakin, sillä sosiaalitoimistojen asiakkaiden ääni halutaan kuuluviin. Asiakastyytyväisyyden kehittymistä seuraamalla voidaan arvioida, kuinka hyvin asiakkaiden auttamisessa ja palvelemisessa on Siun soten alueella onnistuttu.

Edellisen kerran asiakaspalautetta kerättiin keväällä 2017. Edellisvuoteen verrattuna syksyn 2018 asiakaspalautekyselyn vastaajamäärä oli suurempi ja vastauksia saatiin useammasta kunnasta Pohjois-Karjalan alueelta. Eniten vastaajia oli Joensuun kantakaupungin alueelta, Kontiolahdesta, Juuasta, Outokummusta ja Polvijärveltä.

Asiakaspalautekyselyn toteutti Siun soten toimeksiannosta Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry. Palautetta oli mahdollista antaa Siun soten sivuilta löytyvällä sähköisellä palautelomakkeella tai paperilomakkeella sosiaalitoimistoissa.

Syksyn 2018 asiakaspalautekyselyn tuloksia esitellään Joensuun Kansalaistalolla (Torikatu 30) perjantaina 22.2.2019 klo 13–14. Siun soten palvelujohtaja Tuuli Ollilla ja aikuissosiaalityön palvelupäällikkö Arja Pöntinen-Heinonen ovat mukana tilaisuudessa keskustelemassa tuloksista ja palvelujen kehittämisestä. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, eikä ilmoittautumista vaadita.

Mitä on aikuissosiaalityö?

Aikuissosiaalityö palvelee 18–64-vuotiaita Siun soten alueen aikuisia ja perheitä. Autamme silloin, kun henkilö tarvitsee tukea, ohjausta ja neuvontaa erilaisissa arkielämän hankalissa tilanteissa. Kartoitamme asiakkaan kanssa hänen kokonaistilanteensa ja etsimme ratkaisukeinoja ongelmissa selviytymiseen.


Viestinnän yhteystiedot

viestinta(at)siunsote.fi

Viestintäpäällikkö
Susanna Prokkola
puh. 013 330 8279
susanna.prokkola(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija
Nadia Sabour
puh. 013 330 4525
nadia.sabour(at)siunsote.fi

Tietojärjestelmäpääkäyttäjä
Mirja Laukkanen
puh. 013 330 4303
mirja.laukkanen(at)siunsote.fi

Tietopyynnöt:
kirjaamo(at)siunsote.fi

Tilaa uutiskirjeitämme:

SiVa-hankkeen uutiskirje
Uutiskirjeessä kerrotaan henkilökohtaisen budjetoinnin kokeilun etenemisestä.
Lue maaliskuun 2019 uutiskirje
Tilaa uutiskirje tästä

Perhekeskusten terveiset
Uutiskirjeessä kerrotaan Pohjois-Karjalan perhekeskusten kuulumisia.
Lue huhtikuun 2019 uutiskirje
Tilaa uutiskirje tästä

Uutiskirjeiden tietosuojaseloste (pdf)