Työpaikat rekryn kuulumisia pääkuva

Navigaatiovalikko

Ei ole mitään sivuja, mitä näytetään nykyisellä tasolla.

Rekryn kuulumisia

Rekryn kuulumisia

Työ Siun sotessa -esite

Rekryn kuulumisia

Rekryn kuulumisia

Rekryn kuulumisia

angle-left Uraauurtavaa digitaalisten palveluiden kehittämistä
Digisotekeskuksen tiimin keskellä digisotekeskuksen palveluesihenkilö Elisa Raatikainen.
Digisotekeskuksen tiimin keskellä digisotekeskuksen palveluesihenkilö Elisa Raatikainen.
23.05.2024

Uraauurtavaa digitaalisten palveluiden kehittämistä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue - Siun sote on kehitttänyt digitaalisen asioinnin mahdollisuuksia jo pitkään. Vuoden 2024 alusta lähtien Siun sotessa on toiminut digisotekeskus. Tällä hetkellä digisotekeskuksen moniammatillisessa tiimissä työskentelee 24 sotealan ammattilaista ja moniammatilliseen joukkoon haetaan ylilääkäriä.

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue - Siun sote on kehittänyt digitaalisen asioinnin mahdollisuuksia jo pitkään. Vuoden 2024 alusta lähtien Siun sotessa on toiminut digisotekeskus. Tällä hetkellä digisotekeskuksen moniammatillisessa tiimissä työskentelee 24 sotealan ammattilaista ja moniammatilliseen joukkoon haetaan ylilääkäriä.

Digisotekeskuksen perusperiaatteena on, että asiakkaan asia hoidetaan loppuun yhdellä yhteydenotolla tai asiakkaan asia ohjataan eteenpäin oikealle ammattilaiselle. Moniammatillisessa tiimissä hoidetaan asioita sisäisesti ammattirajojen yli nopeasti ja sujuvasti.

Asiakas on toimintamme keskiössä ja pyrimme erinomaiseen asiakaskokemukseen, kertoo digisotekeskuksen palveluesihenkilö Elisa Raatikainen.

Digisotekeskuksen moniammatilliseen tiimiin kuuluu lääkäreitä, hoitajatiimi, nuorten mielen hyvinvoinnin asiakaskoordinaattoreita, mielenterveys- ja päihdepalveluiden hoitokoordinaattoreita, neuvolan terveydenhoitajia, elintapaohjaaja, fysioterapeutteja, sosiaaliohjaajia sekä pitkäaikaissairaiden hoitajatiimi.

"Näin tiivistä ja laajaalaista yhteistyötä eri sote-ammattilaisten välillä ei muualta hyvinvointialueelta löydykään. Olemme kaikki kehittämismyönteisiä ja -haluisia. Nyt on mahdollisuus päästä mukaan meidän porukkaamme tekemään uraauurtavaa digitaalisten palveluiden kehittämistä ja eteenpäin viemistä Pohjois-Karjalassa. Työssä pääsee vaikuttamaan palveluiden saatavuuteen ja asiakaskokemukseen koko maakunnassa. Digisotekeskuksessa pääsee tekemään oikeasti merkittävää työtä", mainitsee palveluesihenkilö Elisa Raatikainen.

Lisäksi Siun soten digisotekeskuksessa on luvassa aivan mahtava työpari, kehaisee Raatikainen pilke silmäkulmassa viitaten itseensä.

Hän kertoo, että digisotekeskuksen työporukkaan on helppo tulla. Tiimi on täynnä lämminhenkisiä, positiivisia ja rentoja työkavereita – timanttisia sotealan ammattilaisia.

"Meillä on aina toimintamme tavoitteet kirkkaina mielessä ja niihin haluamme päästä", Elisa jatkaa.

Digisotekeskuksen fyysiset toimitilat ovat Pohjois-Karjalan keskussairaalan yhteydessä Joensuussa.

"Meillä on uudet ja todella kivat tilat tehdä töitä", kiittelee palveluesihenkilö.

Osa tiimistä tekee työtä läsnä, osa etänä ja osa hybridimallilla. Osaltaan digisotekeskuksella pyritään vastaamaan myös haasteelliseen työvoimatilanteeseen sote-alalla. Digitaalinen asiointi mahdollistaa ammattilaisille etätyön tekemisen, mutta samalla myös asiakas voi asioida paikasta riippumatta esimerkiksi kotoaan, töistä tai vaikka mökiltä.

"Etätyö tai osittainen sellainen antaa mahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin. Osa meidän tiimistä asuu maakunnan ja jopa Suomen ulkopuolella", Raatikainen kertoo.

Hän itse asuu Joensuussa – ja kertoo viihtyvänsä mainiosti!

Joensuussa on kaikki mitä ihminen voi tarvita. Parasta PohjoisKarjalassa on se, että täällä on kohtuulliset välimatkat kaikkialle ja vapaa-ajalle löytyy aina tekemistä. Erityisesti nostaisin esille sen, että hiihtoladut täällä ovat erinomaisessa kunnossa talvisin. Itse viihdyn paljon luonnossa ja alle sadan kilometrin päässä on aivan iki-ihana Kolin kansallispuisto sekä Patvinsuon kansallispuisto, Raatikainen mainostaa.

 

Digisotekeskus hakee ylilääkäriä! Tutustu tehtävään ja hae siunsotelaiseksi! Digisotekeskuksen ylilääkärin hakuilmoitus

 

Pohjois-Karjalaan? Miksi mihinkään muualle?

Pohjois-Karjalasta löytyy duunia ja uramahdollisuuksia siinä missä muualtakin, mutta meillä päin vähintään yhtä tärkeää on se, mitä tapahtuu vuorokauden muina aikoina. Ja meillähän aikaa riittää, kun kaikki on lähellä ja elämän voi omistaa muiden unelmien sijaan omilleen.

Pohjois-Karjala on niille, jotka haluavat riisua turhantärkeyden minimiin ja joiden seurassa saa olla outo tai liian tuttavallinen luvan kanssa. Vaihda siis verkkarit jalkaan tai sinistä kajalia silmiin, jos siltä sattuu tuntumaan. Puhu niin kuin ajattelet ja elä sellaista elämää, joka on sinulle tarkoitettu. Lue lisää ja tule yhdeksi meistä! 

 

Miksipä et muuttaisi Joensuuhun?

Elo Joensuussa on niin ihanaa, että on kerrassaan pöhköä jättää muuttamatta meille. Siksipä muuttamisesta halutaan tehdä mahdollisimman helppoa. Töiden perässä muuttavien kotiutumista helpottaa Muuttoagentti, joka neuvoo veloituksetta henkilökohtaisesti vaikkapa asumiseen tai puolison työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Muuttoagentti neuvoo veloituksetta vaikkapa näissä kysymyksissä:
- mistä löytyy töitä?
- mitä kaikkea voi opiskella?
- missä voi asua?
- mitä Joensuussa voi puuhata?

 

 

Työpaikat yhteystiedot

Yhteystiedot

Siun sote
Rekrytointipalvelut
Torikatu 18 A, 3. krs
80100 Joensuu
Puh. 013 330 4216 
(vastaamme puheluihin arkisin klo 10-14)
rekry(at)siunsote.fi


Seuraa työmahdollisuuksiamme somessa:

Siun soten rekrytoinnin facebook-sivutSiun soten LinkedIn-sivut Siun soten rekrytoinnin instagram sivut

Yhteystiedot lääkäriksi Siun soteen

Yhteystiedot

laakari(at)siunsote.fi

rekrytointisuunnittelija
Laura Naumanen
laura.naumanen(at)siunsote.fi
Puh. 013 330 4216

 

MediApu:

asiakkuuspäällikkö Jarkko Juntunen, jarkko.juntunen@mediapu.fi p. 040 8295 196

rekrytointiasiantuntija Konsta Ylitalo, konsta.ylitalo@mediapu.fi p. 040 632 7771

 

Siun soten rekrytoinnin facebook-sivutSiun soten LinkedIn-sivut Siun soten rekrytoinnin instagram sivut

Rekryn someseinä

 

somejako