Ajankohtaista sivun pääkuva

Ajankohtaista arkisto

Tiedotearkistot: 2021, 20202019, 2018, 2017, 2016, 2015

Sisältöjulkaisija

angle-left Siun soten henkilöstöjohtaja sekä terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialuejohtaja siirtyvät toisen työnantajan palvelukseen
30.09.2022

Siun soten henkilöstöjohtaja sekä terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialuejohtaja siirtyvät toisen työnantajan palvelukseen

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalveluista vastaavan Siun sote -kuntayhtymän henkilöstöjohtaja Johanna Bjerregård Madsen sekä terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialuejohtaja Jarmo Kukkonen ovat molemmat siirtymässä toisen työnantajan palvelukseen ja irtisanoutuneet siksi Siun sotelta.

Vuodesta 2012 Pohjois-Karjalassa ensin sairaanhoitopiirin johtajaylihoitajana, sitten Siun soten henkilöstöjohtajana työskennellyt Bjerregård Madsen siirtyy Kanta-Hämeen hyvinvointialueen henkilöstöjohtajaksi.

- On innostavaa saada mahdollisuus tarjota Siun sotessa saatua arvokasta integraatiokokemusta uudelle, vasta syntyvälle hyvinvointialueelle. Meidän Siun sotessa olisi hyvä muistaa, että meillä on paljon onnistumisia kaikessa tekemisessämme. Siun soten maine muualla Suomessa rohkeana, innovatiivisena edelläkävijänä on kiistattomasti henkilöstömme aikaansaannosta. Syytä ylpeyteen on, pohtii Johanna Bjerregård Madsen.

- Jos jotain rohkenisin sanoa pois lähtiessäni kaikille siunsotelaisille, varmaan toivoisin, että olisimme armollisempia itsellemme ja toisillemme. Epäonnistumisia ei pidä pelätä, vaan jatkaa yhdessä tehtyä hyvää työtä. Nyt on Siun soten ”momentum”. Sitä meidän ei kannata hukata menneissä roikkumiseen.

Siun sotessa yhteensä 3,5 vuotta ensin johtajaylilääkärinä, sitten toimialuejohtajana työskennellyt Kukkonen puolestaan siirtyy työterveyshuollon pariin yksityiselle sektorille.

- Palaan ammattiini lääkärinä. Tulen toimimaan työterveyslääkärinä, ja teen myös siihen liittyviä hallinnollisia vastuita yksityisessä työterveysmaailmassa, kertoo Jarmo Kukkonen.

- Aika Siun sotessa on ollut tavattoman mielenkiintoista ja ajoittain toki haastavaakin. Olen pitänyt työstäni Pohjois-Karjalassa paljon, ja saanut jatkuvasti hämmästellä pohjoiskarjalaisten terveydenhuollon ammattilaisten osaamista ja halua palvella alueen väestöä kaikkien haasteiden keskellä.

Bjerregård Madsen ja Kukkonen jatkavat virantoimitusta Siun sotessa lokakuun loppuun saakka.

somejako

Yhteystiedot viestintä

Viestinnän yhteystiedot

viestinta(at)siunsote.fi

Tietopyynnöt:
kirjaamo(at)siunsote.fi

Viestintäjohtaja
Susanna Prokkola
puh. 013 330 8279
susanna.prokkola(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija (perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialue)
Juulia Hirvonen
puh. 013 330 9867
juulia.i.hirvonen(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija (ikäihmisten palvelujen toimialue)
Sari Jormanainen
puh. 013 330 4525
sari.jormanainen(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija, (terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialue)
Yhteydenotot toistaiseksi viestinta(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija (verkkoviestintä)
Petriikka Ohtonen
puh. 013 330 4524
petriikka.ohtonen(at)siunsote.fi

Valokuvaaja
Antti Pitkäjärvi
puh. 013 330 4508
antti.pitkajarvi(at)siunsote.fi