Medialle

Siun soten viestintä palvelee mediaa mm. haastateltavien etsimisessä ja muissa viestintään liittyvissä asioissa. Lausuntoja medialle antaa se asiantuntija, joka vastaa kyseessä olevasta asiasta ja tuntee sen parhaiten.

Tiedotejakelumme kattaa niin maakunnalliset kuin valtakunnalliset mediatkin. Jos haluat mukaan tiedotejakeluun, lähetä viesti sähköpostiin viestinta@siunsote.fi. Hallituksen ja valtuuston esityslistoista ja pöytäkirjoista lähetetään tieto maakunnallisella mediajakelulla.

Siun soten viestintää ohjaavat kuntayhtymän yhteiset arvot:

  • Vastuullisuus: tiedotamme asioista oikea-aikaisesti ja antamamme tiedot ovat oikeita, selkeitä ja riittäviä.
  • Välittäminen ja yhdenvertaisuus: tiedotamme monikanavaisesti ja otamme huomioon eri kohderyhmät. Kohtelemme eri tiedotusvälineitä tasapuolisesti.
  • Asiakaslähtöisyys: käytämme selkeää ja ymmärrettävää kieltä. Viestintä kuntalaisille on osa palvelutehtäväämme.

Kuvaaminen toimitiloissamme

Muun muassa aulat, odotustilat, kahvilat ja toimitilojemme ulkoalueet ovat julkisia tiloja, joissa kuvaamiseen ei tarvitse erillistä lupaa. On kuitenkin suositeltavaa kysyä kuvissa tai videolla näkyviltä henkilöiltä suostumus. Toisen ihmisen kuvaaminen tiloissamme ilman hänen suostumustaan voi olla kiellettyä (salakatselu). Kuvaamisen pitää aina tapahtua niin, ettei kenenkään yksityisyyttä loukata.

Erilaisissa hoitotiloissa kuvaaminen edellyttää luvan henkilökunnalta ja kuvissa tunnistettavasti esiintyviltä asiakkailta. Luvan kuvaamiseen hoitotiloissa voi antaa kyseisen yksikön esimies.

Viestinnän yhteystiedot

viestinta(at)siunsote.fi

Viestintäpäällikkö
Susanna Prokkola
puh. 013 330 8279
susanna.prokkola(at)siunsote.fi

Viestintäsuunnittelija
Nadia Sabour
puh. 013 330 4525
nadia.sabour(at)siunsote.fi

Tietojärjestelmäpääkäyttäjä
Mirja Laukkanen
puh. 013 330 4303
mirja.laukkanen(at)siunsote.fi

Tietopyynnöt:
kirjaamo(at)siunsote.fi