Työkokeiluun työttömyysjakson pitkittyessä

Järjestämme yhteistyössä te-palveluiden kanssa työkokeiluja työttömille henkilöille, joiden työttömyys uhkaa pitkittyä. Työkokeilujaksosta voi olla hyötyä ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojesi selkiyttämiseksi tai työmarkkinoille paluun tukemiseksi.

Työkokeilua voi suorittaa samalla työnantajalla 1–6 kuukautta. Työkokeilun aikana saat ylläpitokorvauksen työttömyysetuutesi lisäksi.

Työkokeiluun hakeminen

Siun soteen voi hakea työkokeiluun sähköisellä hakemuksella:
Hakemus työkokeiluun Siun sotessa

Työkokeilupaikat

Siun sotella on erilaisia työkokeilumahdollisuuksia. Voit kertoa hakemuksessasi, millaisesta työkokeilupaikasta olisi ensisijaisesti kiinnostunut. Työkokeilupaikkoja ei ole julkisesti nähtävillä, vaan ne räätälöidään ensisijaisesti hakijoiden tilanteen ja tarjolla olevien tehtävien perusteella.

Pääsääntöisesti työkokeilupaikat Siun sotessa ovat erilaisia sosiaali- ja terveyspalvelujen avustavia tehtäviä. Enimmäkseen on tarjolla hoitotyön avustavia tehtäviä erilaisissa yksiköissä.

Hae rohkeasti myös muita tehtäviä, jotka tukisivat osaamisesi kehittämistä! Tavoitteena on löytää tilannettasi parhaiten edistävä työkokeilupaikka.

Sopimus työkokeiluun

Työkokeilusta tehdään sopimus, joka pyritään tekemään mahdollisimman pian sopivan työkokeilupaikan löydyttyä. Työkokeilu voi alkaa aikaisintaan noin viikon päästä sopimuksen allekirjoituksesta. Sopimus tehdään Siun soten työllistämisyksikössä.

Muut työkokeilut

Jos olet kiinnostunut ammatilliseen kuntoutukseen liittyvästä työkokeilusta, voit olla suoraan yhteydessä työyksiköidemme palveluesimiehiin.

Työvoima-koordinaattori

Työvoimakoordinaattori Anne Tuovinen
tyollisyysyksikko(at)siunsote.fi
Puh. 013 330 4204