Ajankohtaista

Uutisarkistot: 2017, 2016, 2015

« Takaisin

Asiakas saa jatkossa tekstiviestin hammashoitolaan varatusta ajasta

Asiakas saa jatkossa tekstiviestin hammashoitolaan varatusta ajasta

Marraskuun puolivälistä alkaen Siun soten suun terveydenhuollon asiakas saa tekstiviestillä muistutuksen hammashuollon vastaanottoajasta. Tekstiviesti lähtee asiakkaalle kaksi vuorokautta ennen hänelle varattua aikaa. Ennen tekstiviestin saapumista asiakas on jo saanut tiedon vastaanottoajasta kirjeitse, puhelimitse tai käydessään vastaanotolla.

Tekstiviestissä näkyvät asiakkaan aikaa koskevat tiedot. Tekstiviestimuistutus lähetetään niille asiakkaille, jotka ovat antaneet luvan tekstiviesteihin. Luvan voi antaa aikaa varatessaan tai terveyspalveluissa asioidessaan. Oman tekstiviestiluvan ja numeron voi tarkistaa myös omista tiedoista Medinetistä, joka on Siun soten asiakkaiden sähköinen terveyspalvelu. Muistutusviesti lähetetään siihen numeroon, jonka asiakas on ilmoittanut tekstiviestinumeroksi. Myös lapselle varatusta ajasta tulee muistutus, jos tekstiviestilupa on annettu.

Uusi tekstiviestipalvelu on asiakkaalle maksuton. Tekstiviestiin ei voi eikä pidä vastata. Ajanvarausmuutokset tehdään oman alueen hammashoidon ajanvarausnumeroon.

– Tekstiviestimuistutuksilla pyrimme vähentämään perumattomien poisjääntien määrää vastaanotoilta sekä palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Jos asiakas ilmoittaa ettei aika sovikaan, ehdimme saada uuden asiakkaan vapautuneelle ajalle. Myös ajanvarausten tarkistamisen tarve vähenee, osastonhoitaja Pilvi Tapio kertoo.

Siun soten suun terveydenhuollossa perumattomia poisjääntejä on 4,5 prosenttia kaikista ajanvarauksista.


Viestinnän yhteystiedot

viestinta(at)siunsote.fi

Viestintäpäällikkö
Susanna Prokkola
puh. 013 330 8279
susanna.prokkola(at)siunsote.fi

Verkkotoimittaja
Johanna Eronen
puh. 013 330 8271
johanna.eronen(at)siunsote.fi

Siun soten tiedotuslehti